Ezt nézed:  / Hírek / Programok / Színes / 2017 legjobban várt horrorfilmjei

2017 legjobban várt horrorfilmjei

Szereted a horrorfilmeket, de már mindegyiket láttad? 2017-ben nem fogsz unatkozni, ugyanis összeszedtük, idén mely hátborzongató filmek jönnek ki!

Körök (The Rings)

A jól ismert Samara Morgan újra visszatért, és ismét készen áll az öldöklésre. Julia barátja, Holt elkezdi egyetemi életét élni, ám professzora kísérletet végez a fiatalokon a halálos videó megnézésével. És a videót Holt is megnézi. A lány, hogy megmentse barátja életét, feláldozza magát és megnézi a videót, ám az övét nem lehet lemásolni. Hogy kiderítse Samara rejtélyét, összesen 7 nap áll a rendelkezésére.

 

XX

Ez a film egy igazi horror antológia. Összesen négy nő rendezte a négy különböző történetet összefoglaló sztorit. Az első történetben egy kisfiút támad meg egy gonosz erővel rendelkező titokzatos doboz. A következő történet egy édesanyáról szól, aki miközben kislánya születésnapját rendezte, elveszítette férjét, aki saját kezével vetett véget életének. A harmadik jelenet egy tipikus “Ház az erdő mélyén” sztori: pár fiatal egy távoli táborba megy szórakozni, ám az éjszaka folyamán átveszi az irányítást egy ősi gonosz erő. Az utolsó szál egy anyáról és fiáról szól. A fiú apja hirtelen megjelenik, ami szörnyű események kavalkádját hozza magával.

 

Annabelle 2

A gonosz démoni baba története folytatódik. A teljes történethez augusztusig várni kell, ám addigis nézzétek meg az előző részt!

 

 

Péntek 13 (Friday the 13th)

Jason, a híres sorozatgyilkos újra bevetésen van. Az 1980-as film modernizált változatát tekinthetjük meg idén, ami októberben, egy péntek 13-ai napon kerül a filmvászonra. Vajon Jason idén se fogja kímélni a fiatalokat, akik a területén buliznak?

 

 

Írta: Tarkovács Anita