Kultikus gyereksorozatból mozifilmet – végre itt a Power Rangers!

Rovat

Megosztás

A Power Rangers a 90-es évek egyik kultikus gyereksorozatából készül, ami öt átlagos tiniről szól, akik egy nap szuper-képességekre tesznek szert. A városukat eközben veszély fenyegeti és csak akkor tudják megfékezni a gonoszt, ha mind az öten összefognak.

Különleges érmék

Jason, Kimberly, Bill, Trini és Zack, öt átlagos tinédzser, akiket hétköznapi dolgok foglalkoztatnak. Alig ismerik egymást, ám a sorsuk végzetszerűen összefonódik. Egy nap tiltott területre tévednek, ahol különleges erővel rendelkező érmékre bukkannak. Olyan természetfeletti képességekre tesznek szert, amiről álmodni sem mertek: egyik pillanatról a másikra szuperhősökké válnak.

Kordában tartani az erőt

Miközben az öt fiatal harcos mentoruk, Zordon (Bryan Cranston) segítségével azt tanulja, hogyan tartsa kordában a bennük lakozó erőt, a végtelenül kegyetlen Rita Repulsa (Elizabeth Banks) csatlósaival feltűnik a színen: el akarják pusztítani Angel Grove városát.  A srácoknak össze kell fogniuk, hogy mint a Power Rangers légiója, együtt nézzenek szembe a világuralomra törő gonosz hatalommal.

Tévésorozatból mozi

A ’90-es években indult kultikus amerikai tévésorozat alapján készült Power Rangers nem fukarkodik a látvánnyal, a humorral és az akcióval. A tehetséges fiatal színészek mellett olyan ismert sztárok is feltűnnek a filmben, mint a gonosz Rita Repulsa szerepében brillírozó Elisabeth Banks, valamint a Totál szívás című sorozat többszörös Emmy-díjas főszereplője, Bryan Cranston, aki a csapat mentoraként tűnik fel.

További infók:

https://www.facebook.com/freemanfilmhun

https://www.youtube.com/freemanfilmhun

NYERJ JEGYET A FILMRE A KÖZÉPSULIVAL! Figyeld a Facebook és Instagram oldalainkat és ha ügyesen válaszolod meg az ott feltett, filmmel kapcsoaltos kérdéseinket, barátaiddal együtt jegyet nyerhettek a vetítésre! 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=gL8d75ehAZ8

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta