Ezt nézed:  / Hírek / Programok / A magyar Riviéra, ami ősszel is lenyűgöző!

A magyar Riviéra, ami ősszel is lenyűgöző!

Ha riviéra, akkor tengerpartra gondolunk, de hazánkban is vannak olyan csodás helyek, ahova érdemes ellátogatni minden évszakban, így ősszel is. Kíváncsi vagy hazánk egyik leglátogatottabb helyére? Kíváncsi vagy, hogy mivel találkozhatsz?

A keleti országrész egyik nevezetessége, amelyet egész Európában ismernek, Hajdúszoboszló. Európa legnagyobb fürdőkomplexuma. Most hogy vége a nyárnak, a strandok bezártak, itt még akad látnivalós élmény bőven. Ilyenkor ellátogathatunk a gyógyfürdőbe, mely egész évben folyamatosan üzemel, s a gyógyvizes medence mellett 4 nyitott látványmedence áll a vendégek rendelkezésére. Igaz, hogy a szabad élményfürdő ilyenkor már nem alkalmas a kikapcsolódásra, de az Aqua-Palaceban egész évben élvezhető a fedett élményfürdő nyújtotta szórakozás.

klimo.hu - hajdúszoboszló

Forrás: klimo.hu

 

Az élményfürdő különleges fürdőélményeket nyújt minden idelátogató számára. Különböző korokat és helyszíneket megidéző exkluzív élménymedencék, szaunavilág, baba- és családi medencék, szörf és sok-sok wellness-, fitness szolgáltatás várja a látogatókat. Tehát minden korosztály számára ideális. Aki csak úszni szeretne egyet, erre is van lehetőség, a városi uszodában, ahol még szauna, szolárium, kondicionáló terem is található. A városban pedig rengeteg kulturális és gasztronómiai programmal készülnek az őszi hónapokban is az ide látogatóknak és a helyi lakosoknak egyaránt,hogy a pihenni és szórakozni vágyók elégedetten mondhassák  el: “Érdemes volt eljönni ide! ”

A magyar Riviéra ami ősszel is lenyűgöző!
Milyen kikapcsolódási lehetőségeket részesítesz előnyben?