Ezt nézed:  / Programok / Adele dalaival lép színpadra a Harlem Gospel Choir

Adele dalaival lép színpadra a Harlem Gospel Choir

A karácsonyi készülődés közepette, rendhagyó, kihagyhatatlan és különleges koncert várható a Gospel műfaj koronázatlan királyaitól. A korábbi kirobbanó sikerekre való tekintettel négy koncerttel két időpontban adják elő műsorukat az afro-amerikai zene nagykövetei.

A New York-i Afro-negyed, a Harlem templomainak csodás hangulatába nyer évről-évre betekintést a magyar közönség. A Harlem Gospel Choir koncert mindig tartogat valami újat, meséset, különlegeset a rajongók számára, idén Adele előtt tisztelegnek és a művésznő csodaszép dalaiból válogattak egy csokorra valót. A repertoárból nem hiányozhat a Hello, Skyfall, When we were young.

Adele varázslatos dalai a Harlem Gospel Choir előadásában új életérzéssel gazdagítják az közelgő ünnepet. Fantasztikus hangulatot ígérnek a szervezők, akik mindig gondosan figyelnek,hogy a legmagasabb minőségben szórakozzon a közönség.

unnamed (3)

Aki szeretne ezen a felejthetetlen és lenyűgöző ünnepi zenei kalandban részt venni, az megteheti 2016.december 9-én a Millenáris Teátrumban.

Harlem Gospel Choirról:

New York afró közösségei a mai napig büszke öntudattal érzik kulturális értékeiket. Az amerikai protestáns felekezetek egyházzenéje megkerülhetetlen hatást gyakorolt a világ egészének muzsikájára a XX. század elejét?l kezdve: őseredeti gyökerei a popzene, a blues, a jazz műfajait, és az ezekből kialakult modern zenék egész sorát táplálják.

A mára már legendássá vált, világhírű Harlem Gospel kórust Allen Bailey alapította 1986-ban, Martin Luther King születési évfordulójára rendezett ünnepségen, a híres New Work-i Cotton Clubban. A kórustagok a harlemi fekete templomok legkiválóbb énekesei és zenészei közül kerültek a társulatba.

Különlegessége, hogy az összesen 65 tagot számláló kórus három generációt foglal magában 17 és 65 éves kor között (a turnéfelállás kilenc énekesből áll).

A zenekar egyház zenei missziójára jellemző, hogy fellépett már a Vatikánban, II. János Pál illetve XVI. Benedek pápák tiszteletére rendezett koncerteken. Nem meglepő, hogy kulturális missziójuk politikai üzenetet is hordoz, amely lényege egymás empatikus megértése és elfogadása a Hit, Remény, Béke és Szeretet jó híre által.

Időpontok:

2016. december 9. 15:00 és 19:00 – Millenáris Teátrum

2016. december 10. 15:00 és 19:00 – Boscolo Hotel, Bálterem

Aki szeretne ezen a feledhetetlen és lenyűgöző ünnepi zenei kalandban részt venni, az megteheti 2016.december 9-én a Millenáris Teátrumban, illetve másnap, 2016. december 10-én a Boscolo Hotel báltermében 2-2 előadás keretein.

Jegyárak és információk

10:00 órai előadás : 30 000,- Ft Jegyvásárlás

19:00 órai előadás : 30 000,- Ft Jegyvásárlás