Ezt nézed:  / Hírek / Pályázatok / Utazás / Dolgozz, pihenj, tanulj Új-Zélandon!

Dolgozz, pihenj, tanulj Új-Zélandon!

Szereted a meleget? Nem küzdesz honvággyal, ha messzire utazol? Szeretsz rendhagyó módon tanulni és dolgozni? Akkor Téged is vár Új-Zéland!
A magyarországi új-zélandi Konzulátus tájékoztatása alapján a két ország között megkötött megállapodás lehetővé teszi, hogy már 4.alkalommal ismét 100, 18 és 35 év közötti magyar fiatal utazhat egyéves tartózkodói vízummal Új-Zélandra. Áprilistól lehet jelentkezni és vízumot igényelni, a pontos időpontot a kérdéses honlapon megtalálhatja. Az Új-zélandi Bevándorlási Hivatal honlapján minden hasznos tájékoztatás megtalálható.
A vízumkérelmeket az interneten keresztül lehet beadni, amelyeknek az elbírálása a beérkezés sorrendjében történik. Javasoljuk, hogy a vízum iránt érdeklődők a legyorsabban jelentkezzenek, mert a helyek az eddigi gyakorlatnak megfelelően órák alatt beteltek. (https://www.immigration.govt.nz/new-zealand- visas/apply-for- a-visa/about-visa/hungary- working-holiday- visa) További tájékoztatás kapható Új-Zéland Konzuli Képviseleténél (nzconsulate@t-online.hu). A Konzulátuson lehetőség van a kiutazáshoz, munkavállaláshoz szükséges okmányok (bizonyítvány, erkölcsi, jogosítvány stb.) fordítására, hitelesítésére.