Ezt nézed:  / Hírek / Programok / Érettségi bankett 20%-kal olcsóbban? Lehetséges!

Érettségi bankett 20%-kal olcsóbban? Lehetséges!

Az érettségi bankettet illik egy elegáns, pazar helyen eltölteni.  A Benczúr Hotel Budapest központjában, a Városliget kapujában várja vendégeit csendes és családias környezetben, akár rendezvények lebonyolítására is. Ha a hotelben tartjátok meg érettségi banketteteket és a Középsulira hivatkoztok, akkor 20%-os kedvezményt kaptok az árból. 

A szállodától pár percre található az Állatkert, a Széchényi Gyógyfürdő és a Hősök tere. A rendezvényeket a megrendelők igényei és elképzelései szerint valósítják meg szakképzett személyzet, és modern technika segítségével.

photos_61504_2719586

A pazar hangulat biztosítása mellett természetesen a finom falatok sem maradnak el. A Zsolnay Étterem ajánlatai között éppúgy megtalálhatjátok a magyaros specialitásokat, mint a vegetáriánus különlegességeket, vagy a reformételeket.

kép

A Hotel Benczúr az elmúlt években már számtalan rendezvényt szervezett a hotel csapatával. Ha, úgy érzitek, szívesen bíznátok rájuk az érettségi bankett megszervezését, akkor keressétek bizalommal az illetékest a következő elérhetőségen:

E-mail: sarkozy.gyorgy@hotelbenczur.hu

Ár: 2900 Ft/fő-től
Létszám: 10 és 150 fő között