Ezt nézed:  / Programok / Ezért várja Melcsi néni a Középsuli tábort!

Ezért várja Melcsi néni a Középsuli tábort!

A Középsuli minden évben szervez egy tábort a Balatonra, amikor a sorozat nézői a szereplőkkel együtt nyaralhatnak. Melcsi néni most elárulja, hogy számára miért fantasztikus élmény a Középsuli tábor!

 

“Tavaly voltam először a táborban, hiszen az első évben még nem voltam a csapat tagja. Fogalmam sem volt, hogy milyen lesz ez, hogy fogunk úgy kikapcsolódni, hogy minden napra be van tervezve a forgatás és persze ott voltak az egyik legfontosabb programmal kapcsolatos teendők, ami az Ezüstpart Szépe verseny.

De aztán a gyakorlatban ez nagyon gördülékeny volt, hogy sportolás, strandolás, bulizás közben mindig forgattunk egy kicsit, amiből aztán a Középsuli 31-32. része lett. Esténként ügyességi versenyek, kvízek is tarkították a programot, egyszer kulturális vetélkedő volt, aminek kifejezetten örültem.

Az Ezüstpart Szépe verseny hatalmas élmény volt, a Középsulis lányok tényleg gyönyörűek! Nekem Rozi tetszett a legjobban, remélem, idén is indul a versenyen.

Mind e mellett természetesen tudtunk időt tölteni azokkal a fiatalokkal is, akik velünk tartottak a táborba, a szereplők és köztük igazi barátságok szövődtek. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy tartson velünk! Aki még gondolkodik, hogy jöjjön-e: igen, gyertek!”

 

Jelentkezés és táborinformáció:

3 nap a Középsulival: tábor a Balaton partján