Ezt nézed:  / Pályázatok / Színes / Fejezd ki szerelembögrével, hogy Barbinak és Bendének szurkolsz! – Rendeld meg tőlünk!

Fejezd ki szerelembögrével, hogy Barbinak és Bendének szurkolsz! – Rendeld meg tőlünk!

Neked is Barbi és Bende az egyik kedvenc szerelmespárod, és hangosan szurkolsz, hogy nehogy Rozit válassza a macsó? Itt a lehetőség, hogy hazavidd Barbit és Bendét, hiszen már rendelhető Szerelembögre! Természetesen csak nálunk!

A két fiatal kapcsolata nem mondható zökkenőmentesnek, hiszen Barbi és Bende nagy viszontagságok árán találtak csak egymásra- köszönhető ez Bende kicsapongó életének is. Most is vannak bonyodalmak, nem tudhatjuk, végül kit választ a macsó. Ha Barbinak szurkoltok, most megmutathatjátok ezzel a bögrével, és kiállhattok a lány mellett.

IMG_5810

Hogyan rendelhetitek meg? 

Annyi a dolgotok, hogy küldjetek egy e-mailt a kapcsolat@kozepsuli.hu címre, és írjátok meg, hogy hány bögrét szeretnétek, pontosan hová, milyen címre. A válasz e-mailben a további teendőkről értesítést kaptok majd.

bögre6

Mennyibe kerül?

Egy bögre 2499 forint, plusz a postaköltség. De ha Budapesten laksz, akkor az is elég, ha egy e-mailes egyeztetés után besétálsz irodánkba, ahol átveheted tőlünk a bögrét és személyesen is kifizetheted!

Csapj le rá gyorsan, hogy neked legyen a leghamarabb szerelembögréd! 🙂