Ezt nézed:  / Pályázatok / Hét/Hó/Év Tanára

Hét/Hó/Év Tanára

Van egy hihetetlenül jó fej tanárod a suliban, akinek az órái sziporkázóak, tartalmasak és végre nem unalmasak? Jelöld kedvenc tanárodat versenyünkre, ahol nemcsak ő nyerheti meg különleges ajándékunkat, de ígérjük, az osztályod sem fog üres kézzel távozni…

A tanári díj elismeri azokat a pedagógusokat, akik a saját iskolai pedagógiai tapasztalataikat megosztják másokkal, segítve ezzel a közösségi tapasztalatcserét, és inspirálják a többi kollégát is, de leginkább elnyerik diákjaik elismerését és ezzel együtt szavazataikat is.

A heti/havi/éves értékelés során egy 3 fős szakmai zsűri tesz javaslatot a nyertes tanárra, akikről egy rövid bemutatkozást is várunk, melyet megjelentetünk a középsuli.hu honlapján és a Facebook oldalunkon is. Az Év Tanára díjat ünnepélyes keretek között az évzáró középsuli partin adjuk át a szerencsés nyertesnek.

A javaslatokat, jelöléseket folyamatosan várjuk a tanarverseny@kozepsuli.hu e-mail címre.

Nyeremények:

  • A Hét Tanára 10.000 Ft értékű könyvcsomagot kap ajándékba, melynek tartalmát tetszőlegesen állíthatja össze Világszám webáruház (www.vilagszam.hu/webshop) készletéből.
  • Hónap Tanára egy két személyre szóló wellness hétvégét kap.
  • Az Év Tanára pedig egy két fő részére szóló 5 napos külföldi nyaralás (utazással, szállással együtt) boldog nyertese lehet. A nyeremények mellett minden első helyezett kap egy középsuli.hu által kiállított oklevelet. A nyertes tanárt ajánló osztálynak pizzát küldünk az iskolába és az ekkor készült fotót oldalunkon közzétesszük.

A nyeremények készpénzre nem válthatóak.