Ezt nézed:  / KÖZÉPSULI TV / Pályázatok / Jelentkezz a Középsuli reklámfilm pályázatára! – Középsuli TV

Jelentkezz a Középsuli reklámfilm pályázatára! – Középsuli TV

Jelentkezzetek Ti is a Középsuli reklámfilm pályázatára! Nem kell mást tennetek, mint egy 15-40 másodperces reklámfilmet készíteni és elküldeni nekünk a kapcsolat@kozepsuli.hu-ra november 15-ig! A verseny elindult! 🙂

(tipp: használjátok a WeTransfert vagy a MyAirBrigde-t a küldésnél.)

Sok sikert!

 

Hogyan zajlik a pályázat?

Kizárólag azok a pályázati anyagok vesznek részt a játékban, melyek a kapcsolat@kozepsuli.hu oldalon érkeznek be a Középsulihoz.

Az október 11. és november 15. között beküldött videók közül a szerkesztőség által kiválasztott legjobb hetet a Középsuli a saját YouTube csatornáján közzéteszi.

A videókra a Középsuli.hu oldalon a november 16-án elkészült cikkben lehet majd szavazni, illetve a végeredménybe beleszámít a videó megtekintéseinek száma, a like-ok és dislike-ok aránya.

Eredményhirdetés: december 4. vasárnap 18 órakor.

A pályázó a pályázat beküldésével elfogadja, hogy a beküldött pályázati videó valamennyi vagyoni értékű jogát területi és időbeli korlátozás nélkül átruházza a pályázat kiírójára, a Globoport Media Holding Kft-re, beleértve a feldolgozás, átdolgozás, használat és felhasználás átengedésének jogát is.

A pályázó kijelenti, hogy a pályázati anyag jogtiszta, a benne szereplők a szerepléshez hozzájárultak, minden ezzel kapcsolatos felelősséget a pályázó visel.

A pályázat kiírója fenntartja a jogot a pályázat meghosszabbítására, megváltoztatására, illetve eredménytelennek nyilvánítására.