Ezt nézed:  / Hírek / Pályázatok / PR / Légy önkéntes mentőápoló a Magyar Afrika Társaságnál!

Légy önkéntes mentőápoló a Magyar Afrika Társaságnál!

A Magyar Afrika Társaság (AHU) önkéntes mentőápolói képzést indít 2017. szeptembertől. Ha szeretnél te is részt venni a képzésen, akkor segítségünkkel most megteheted ezt!

A pályázat feltétele, hogy írj egy üzenetet a kapcsolat@kozepsuli.hu címre, melyhez csatolsz egy motivációs levelet augusztus 15-ig, amiben leírod, miért szeretnél önkéntes mentőápoló lenni. Öt embert fogunk kisorsolni, akiknek álljuk a képzését!

A háromszintes képzés menete a következő:

Az első szint egy nyár folyamán végezhető, 2 hetes, ingyenes X-BLS képzés, amely elvégzése után mindkét fél (a képző és képzett) mérlegelheti a tapasztalatokat és dönthet a további együttműködésről. A nyári képzés megfelelő számú jelentkezés esetén indul el.

Ezt követően indul szeptember 04.-től a 8 hónapos mentőápolói képzés.

A képzés harmadik és egyben utolsó szintjeként a végzett mentőápolóknak előre meghatározott számú alkalmat szekundálniuk kell az AHU mentőautóján.

Az első szint elvégzése után szekundálásra már van lehetőség, ekkor még korlátozott hatáskörű munkavégzéssel.

A teljes képzés sikeres elvégzése után önkéntes mentőápolóként lehetőséged lesz bekapcsolódni az AHU Medical Team csapatának munkájába, amely során a mentőautó ellátogat az ország olyan területeire ahol gyakorlatilag nincs orvosi ellátás és a csapat itt végez majd szűrővizsgálatokat, az autóval vállaljuk továbbá rendezvények biztosítását és az Országos Mentőszolgálat közvetlen irányítása alatt a „hagyományos” mentésbe is bekapcsolódunk majd.

A képzésre jelentkezéshez és elvégzéséhez egészségügyi végzettség, előképzettség nem szükséges.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a lehetőség és szívesen csatlakoznál az AHU Medical Team csapatához, akkor várjuk a jelentkezésedet! Jelentkezni folyamatosan lehet!

Ha bármilyen kérdésed van a képzéssel kapcsolatban, fordulj bizalommal a Magyar Afrika Társasághoz a következő email címen: info@ahumento.hu

A képzés szakmai partnere az Aranylélek és Aranyszív Ambulance Kft.