Ezt nézed:  / Hírek / Pályázatok / Színes / Nyerj KS napszemüveget vagy sapkát, és vedd át a július 28-i közönségtalálkozón!

Nyerj KS napszemüveget vagy sapkát, és vedd át a július 28-i közönségtalálkozón!

Július 28-án pénteken dedikálással egybekötött közönségtalálkozónk lesz a Corvin Plazában lévő Libri boltban! A Facebookon is és Instagramon is hirdettünk nyereményjátékot! Középsulis napszemüveget és sapkát lehet nyerni! Lássuk, mik a feltételek! 

Facebookon vissza kell igazolni, hogy ott lesztek az eseményen és meg kell osztani magát az eseményt, ahhoz, hogy bekerüljetek a képzeletbeli kalapba, melyből kisorsoljuk az a szerencsés nyertest, aki Középsuli sapkát nyer. A sapkát csak a helyszínen lehet majd átvenni, más módra most nincs lehetőség.

NYEREMÉNYJÁTÉK! Jelezd, hogy ott leszel a könyvdedikáláson, és oszd meg az eseményt ismerőseiddel, hogy minél többen…

Közzétette: Középsuli.hu – 2017. július 21.

 

Instagramon a nyereményjáték menete a következő: #roziesazarabherceg hashtaggel meg kell osztani egy képet a már meglévő könyvetekkel. Mi jobban örülünk, ha ti is rajta vagytok, de ha nem szeretnétek, akkor sincs semmi gond, de lehessen tudni, hogy a könyv a tiétek. Ezért a nyereményjátékért jár a Középsuli napszemüveg, melyet szintén a helyszínen lehet majd átvenni. A szemüveg nyertese szintén sorsolás útján kerül majd ki.