Ezt nézed:  / Hírek / Pályázatok / Százezreket kaszálhatsz az ÜzletRace Hallgatói Pályázattal!

Százezreket kaszálhatsz az ÜzletRace Hallgatói Pályázattal!

Ha szeretnél pénzt keresni, emellett értesz is a pénzügyekhez, ha érdekel a banki szektor és a felsőoktatásban aktív hallgatói jogviszonyod van, a február 6-ával startoló ÜzletRace Hallgatói Pályázatot neked írták ki! Lássuk, hogyan vastagíthatod százezrekkel a zsebed! 

A pályázaton egyénileg és maximum 3 fős csapattal is lehet indulni. A kiírásra maximum 10 oldalas prezentációval lehet nevezni, 2017. március 5-ig. Az összdíjazás 1,8 millió forint, ennyivel honorálják  a bankszektort érintő leginnovatívabb pályamunkákat.

Fejlesztők, ez nektek szól! 

A „Fejlesztő” kategóriában a fintech, azaz a pénzügyi technológia terjedésére reagálva oszthatják meg ötleteiket a hallgatók. A feladatban a versenyzőknek egy hipotetikus vagy valós példán keresztül kell megmutatniuk, hogy a jellemzően startup pénzügyi cégek és az újszerű felületek, milyen üzleti kihívást vagy épp új lehetőséget jelenthetnek a hagyományos bankok számára.

Reklámguruk, itt a helyetek! 

A Reklámguru kategóriában a vállalati CSR hatékonyságának növelését tűzte ki célul az OTP Business. Az indulóknak itt egy technológiai és informatikai fejlesztések iránt elkötelezett bank számára olyan 50 millió forint keretösszegű CSR-projekt megvalósítására kell javaslatot tenniük, amely újszerű, előremutató, társadalmilag hasznos, illetve támogatja a bank közös ügyekben való részvételét.

A pályázatok beérkezését követően a szakértő zsűri a kiírásban szereplő szempontok alapján értékeli a pályamunkákat. A verseny kétfordulós, a második fordulóba kategóriánként 5-5 pályázat juthat tovább, ahol a hallgatók személyesen is bemutathatják az ötleteiket. A második fordulóra 2017. április 12-én kerül sor.

A döntőbeli teljesítmény alapján a verseny mindkét kategóriájának első helyezettjei 350 000, a második helyezettek 250 000, a harmadik helyezést elért pályázatok pedig 150 000 forintos díjazásban részesülnek. A döntőbe be nem jutott pályamunkák közül a szakmai zsűri kategóriánként 5-5 darabot jelöl Facebook közönségszavazásra, ahol kategóriánként a legtöbb szavazatot, azaz like-ot gyűjtő pályázat 150 ezer forintos különdíjat nyer.

„A résztvevőket a döntőben a pályamunkák bemutatása mellett különféle, az általuk feldolgozott témához kapcsolódó aktuális trendekről, kihívásokról is kérdezi majd a zsűri. A résztvevők tehát azt is megmutathatják, hogyan látják a pénzügyi szektor változásait, mennyire ismerik a bankok előtt álló kihívásokat és a pénzintézetek mozgásterét”

– tette hozzá Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója.