Ezt nézed:  / Hírek / Pályázatok / Suli / SZERETNI MÉG – Országos középiskolai dalfeldolgozó pályázat

SZERETNI MÉG – Országos középiskolai dalfeldolgozó pályázat

Jó volna szeretni még, bár nem tudjuk, hogy szeretni mért jó…” – így szól a Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar egyik kedvenc dala. És nálatok hogy szólna? Találjátok ki, és mutassátok meg mindenkinek!

A Fel! Dolgozás! Szeretni még pályázat ötlete onnan jött, hogy a tatabányai Árpád Gimnázium diákjai ottani fellépésünkkor azzal a meglepetéssel várták a zenekart, hogy egy szál gitárkísérettel előadták a dalt, majd nemsokára elküldték az erről készült videófelvételt is, amely itt érhető el. Miután a zenekar hamarosan két budapesti iskolából is kapott hasonló videót, elhatároztuk, hogy a dalra országos középiskolai feldolgozásversenyt hirdetünk.

Várják a SZERETNI MÉG című szám bármilyen formában történő, videóra rögzített feldolgozását! 

Nincsenek műfaji megkötések. A videó például tartalmazhatja a Szeretni még kórusváltozatát, egy szál gitáros, ritmushangszeres vagy billentyűs kísérettel előadott verzióját, rock- vagy akusztikus zenekari, opera- vagy bármilyen egyedi verziót. A szövegnek az eredeti énekdallammal kell elhangoznia. Az eredeti dal a youtube-on. A kottát és az akkordokat megtaláljátok a csatolt dokumentumokban vagy letölthetők innen. Nevezési díj nincs, a jelentkezés feltétele, hogy középiskolás korú (14-19 éves) diákok adják elő a dalt magyar nyelven. A határon túl élők jelentkezését is szívesen és azonos feltételekkel várják.

Feldolgozásotokat vegyétek fel – akár mobiltelefonos – videóra, töltsétek fel („nem listázott”-ként) a youtube-ra, és a linket küldjétek el az andfriends.szeretnimeg@gmail.com címre. A levél tárgya legyen SZERETNI MÉG, tüntessétek fel a készítőket! Egyéni jelentkezők, csoportok és osztályok is nevezhetnek.

Beküldési határidő: 2017. április 30.

 

A legjobban sikerült feldolgozásokat értékes díjakban részesítik a szervezők: Roland GO:KEYS szintetizátor; nagy értékű egzotikus Cserépváros kézihangszer-összeállítás, egy kétnapos osztálykirándulás költségeinek fedezése, 4 db heti bérlet a Sziget fesztiválra, 4 db heti bérlet a VOLT fesztiválra, egyéves állandó belépő a Müller Péter Sziámi AndFriends koncertjeire, a legjobban megszólaló zenekarnak stúdiófelvétel és lyric videóklip elkészítése és közzététele, valamint fellépési lehetőség a Müller Péter Sziámi AndFriends Sziget Fesztivált záró koncertjén.

mp

A Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar tagjaiból, ill. szakmai résztvevőkből álló zsűri (Müller Péter Sziámi, Kirschner Péter, Varga Orsolya, Roszik Hella, Winterverber Csaba, Angler Ákos), valamint Bérczesi Róbert (hiperkarma), a dalban éneklő (és fütyülő) Baka Rebeka, Gerendai Károly (Sziget), Lobenwein Norbert (VOLT), Tóth Csaba (Roland East Europe Kft.) értékeli a produkciókat. Kakukktojás különdíjban részesítjük a korosztályon kívül eső (idősebb vagy fiatalabb) pályázóktól érkező munkák legkiválóbbját.

 

Eredményhirdetés és díjátadó: a Müller Péter Sziámi AndFriends

május 12-i budapesti koncertjén a Dürer Kertben – Budapest, XIV. ker. Ajtósi Dürer sor 19-21.

A videófeltöltéshez itt találtok segítséget!

Ha bármilyen kérdésetek van, írjátok meg az andfriends.szeretnimeg@gmail.com címre.

Jó munkát kívánunk, és örömteli perceket az alkotáshoz!

 

Foto: youtube