Ezt nézed:  / Programok / Velence, strand, buli, szórakozás – Vár Téged az EFOTT FESZTIVÁL

Velence, strand, buli, szórakozás – Vár Téged az EFOTT FESZTIVÁL

A Velence szóról nem csak Olaszország juthat eszünkbe, hiszen idén a magyarországi Velence ad otthon a jól ismert Efott fesztiválnak. A több napos rendezvény a Velencei-tó partján tökéletes helyszín nemcsak a fesztiválozni vágyóknak, hanem a különböző programok kedvelőinek is.

Idén valóban nemcsak a zene veszi át a főszerepet az Efott fesztiválon, hiszen évről-évre próbálják bővíteni a nappali eseményeket is. A strandolás elmaradhatatlan a remélhetőleg nagy melegben, de hát mit is várhatunk az időjárástól a nyár legforróbb időszakában. Emellett a gasztro világ is nagy szerepet kap, lesz mozi, dumaszínház és mindenféle kulturális programok.

Este természetesen a zene kerül előtérbe. Hogy csak pár nevet említsek a legnagyobbak közül, itt lesz Sean Paul, Borgore, Hurts és Tinie Tempah is.
A hazai sztárok se maradnak szó nélkül, fellép majd a Halott Pénz, Wellhello, Belga, Punnany Massif, Mary PopKids, Hősök, Szabó Balázs BandájaMajka & Curtis is.
A lemezjátszók mögött a lemezt pörgetik esténként többek között Pixa, Katapult DJ, Andro és még sokan mások.

Ha szeretnél eljutni erre a neves fesztiválra, de a pénztárcád mégsem engedi, akkor se csüggedj, hiszen a Középsuli erre is lehetőséget ad. Nincs más dolgod, mint részt venni a Rauch nyereményjátékban, amiről bővebben itt olvashatsz:

 

A tavalyi szuper hangulatot pedig itt nézheted meg: