Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 5+1 jel, hogy a pasi csak AZT akarja tőled – vedd észre!

5+1 jel, hogy a pasi csak AZT akarja tőled – vedd észre!

A lányok, valljuk be gyakran esnek abba a hibába, hogy a gaz csábító pillanatok alatt az ujja köré csavarja őket, mézesen, mázosan aztán hopp, a medve már bent is van a málnásban, és ez igen kellemetlen szituációkat és akár álmatlan éjszakákat szülhet. A kedves gyengébbik nem képviselője pedig nem is tervezte ezt. Sőt, észre sem vette, hogy készülőben van! Lássuk, milyen jelekre figyeljünk oda, ha még nem akarjuk AZT!

1. Nem mutat be a barátainak

Több randin túl vagytok már, nagyon kedves, előzékeny, de valamiért soha nem hív hétvégén. Olyankor valamiért nem találkoztok. Vagy barátnője van, vagy a haverjainak nem akar bemutatni, mert úgy is csak egy pár alkalomnyi szexet akar kicsikarni belőled. Talán úgy gondolja, felesleges a dologba több energiát fektetni és talán még ki is nevet a barátaival a hátad mögött. Akinek annyira tetszel, alig várja, hogy villoghasson veled a haverjainak.

2. Utánozó majom, ott mászik a falon!

Ebből már ki kellett volna nőni. Olyan érzésed van, mintha saját magaddal randiznál. Ez persze nagyon imponál, de hékás! Nem a klónoddal szeretnél együtt járni, hanem egy határozott pasival, akinek egyedi a személyisége. Ennek az embernek meg beakadt a szalag, a kaméleon módszert alkalmazza, azt kedveli, amit te, oda jár ahová te, az tetszik neki, ami neked. Mikor derül ki, hogy ki ő valójában? Ha egyáltalán néz téged annyiba, hogy ezt megossza veled.

3. Menj vele, ha semmi kedved akkor is! Jó lesz!

Valahová, ahová neked semmi kedved menni, oda mindenáron el akar rángatni. Azt mondja, jó lesz, nem fogod megbánni, gyere, tetszeni fog, haza sem akarsz majd jönni. Minden második mondatában szexuális tartalmú utalások vannak. Persze közben mosolyog, vagy nevet, mert ha hőbörögsz, azt mondhatja, hogy csak vicceltem, naaa. Ne csináld már! Biztos, hogy ne menj, ha még nem akarod! Pláne, ha épp nincsenek otthon a szülei és áthív „filmezni”.

4. Sz@rik a problémáidra

Ha megsértődsz valami apróságon, vagy csak húzni szeretnéd picit az agyát, játszadozni, csipkelődni, ő meg egyáltalán nem megy oda hozzád, nem próbál engesztelni, sőt még ott is hagy, akkor egyből told el a biciklit! Annyira nem képes, hogy azért a numeráért a fizikai valóján kívül adjon valamit? Nehogy hagyd magad!

5. A vadász

Elmentek egy randira, vagy baráti társasággal kimozdultok kicsit, és megállás nélkül pásztázza a felhozatalt, rosszabb esetben még flörtölget is és egy-két csajjal? Ők a B terv, ha te nem adod be a derekad. Te hazamész, neki már fel van szántva, sőt trágyázva is van a talaj, már csak a magot kell elszórnia.

+1  Aki nem köntörfalaz, a tudtodra adja mit akar

Nos hölgyeim, úgy gondolom, ez egy egyértelmű jele annak, hogy kufircolni támadt kedve udvarlódnak. Kimész a mosdóba, majd ez a látvány fogad, miután visszajössz. Dobj el mindent és fuss!

5+1 jel, hogy a pasi csak AZT akarja tőled – vedd észre!
Érezted már, hogy valaki csak ARRA hajt nálad?

 

Foto: 31.media.tumblr.com, pctrs.network.hu, 4.bp.blogspot.com, img0.joyreactor.com, 3.bp.blogspot.com, collegeenvy.com