Ezt nézed:  / Hírek / PR / Utazás / Csíksomlyó Expressz | Kedvezményes jegyek tőlünk Nektek!

Csíksomlyó Expressz | Kedvezményes jegyek tőlünk Nektek!

Utazzatok a Csíksomlyó Expresszen – különvonattal a csíksomlyói búcsúra június 7. és 10. között! Idén már tizenkettedik alkalommal zakatolnak a ma már jól ismert vonatok. A felszállási lehetőség nektek is adott! Utazzatok együtt a Középsuli szereplőivel, Bendével és Rozival!

A négynapos program csúcspontja természetesen a csíksomlyói Mária ünnep, a pünkösdi búcsú. Illetve a zarándoklat, a történelmi Magyarország ezeréves határára, Gyimesbükkre. A program négynapos! Bővebb információ a napokról ITT!

Részvételi díj: 40.000 Ft/fő

Ez a kedvezményes ajánlat csak közvetlenül a Kárpáteurópa Utazási Irodánál történő foglalások esetén érvényes! Jelentkezzetek e-mailen a karpateuropa@karpateuropa.hu címen, a honlapon keresztül a www.karpateuropa.hu oldalon vagy személyesen irodájukban: 1036 Budapest Szépvölgyi út 3/A címen.

Amire szükség lesz: az utasok pontos neve, születési dátuma, lakcíme és telefonszáma.

A megjegyzésbe ne felejtsétek el beleírni, hogy:

“csoport kedvezmény középiskola”!

A részvételi díj tartalmazza a különvonat útiköltségét másodosztályon, három éjszakai szállást magánházaknál, két-, három-, négyágyas, pótágyazható szobákban, félpanziós ellátással, idegenvezetést.

A részvételi díj nem tartalmazza: személyes kiadásokat, útlemondási biztosítást, fakultatív BBP biztosítást. Figyelem! A költőpénz kalkulációjánál figyelembe kell venni, hogy a romániai árszínvonal megközelíti a magyarországit. Lejt érdemes vinni. A vonatba sorolva étkező-bisztrókocsi közlekedik, amelyen lehetőség van könnyű ételek, illetve üdítők elfogyasztására.