Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Extrém ajándékok szerelmednek

Extrém ajándékok szerelmednek

Mindig is szerettél volna valamilyen extrém ajándékkal előrukkolni a szerelmednek, de soha nem volt ötleted, hogy mi legyen az? Délután összedugtuk a fejünket páran, hogy összeszedjük, mik azok a meglepik, amikkel ha minket meglepnének, akkor valóban meglepődnénk, vagy ha mi adnánk át párunknak, akkor közben mindenféle szín megjelenne arcunkon.

Amiket most itt összeszedtünk nektek, azok kizárólag olyan ajándékok, melyeket csak akkor adjatok át, ha már túl vagytok az első együttléten, vagy ha már megbeszéltétek egymással, hogy itt az idő.

1. Bugyi cukorkából

Nagyon jó előjátéknak. Van melltartó verziója is, ha gondoljátok mindkettőt megvehetitek, de egy tanácsot fogadjatok meg: ne fogyasszátok el az összes cukorkát, mert akkor csak egymás fájó pociját fogjátok puszilgatni.

2. Randibugyi

Valószínűleg nem ez lesz a legkényelmesebb viseleted, de annyira nem is lehet vészes hordani. Van minden színű, minden formájú, és alakú. Innentől kezdve a viselő ízlésére van bízva a dolog.

3. Vibrációs gyűrű

Egyesek szerint nagyon megdobja az aktust: meghosszabbítja, élvezhetővé teszi, új élményt nyújt. Mások úgy vélekednek, hogy egyáltalán nem élvezhető, sőt zavar, szorít, és olyan, mintha az áram rázna meg, egyáltalán nem izgató. Nos, ezt mindenki döntse el maga 🙂

 

4. Sztriptíz

Fiúktól is, lányoktól is kitűnő kezdeményezés. Ha még az elején jártok a kapcsolatnak, nem kell feltétlen szexbe torkolnia. Elég az is, ha kicsit jobban kezdtek összeszokni, megismerni a másik testét, megfigyelni a másik mozdulatait. Ki tudja mi lesz belőle, egy biztos: irtó jó móka is kisülhet belőle.

4. Meztelen jóga

Azok a párok élvezik ezt igazán, akiknek valóban van jógás tapasztalatuk. E kísérletezés előtt érdemes elmennetek valamilyen jógaoktatásra, mert beleeshettek abba a hibába, hogy az élvezetek helyett inkább arra fogtok koncentrálni, hogy mennyire fáj a csuklótok, vagy arra figyelni, hogy nehogy elboruljatok, mint egy darab fa a különböző pozíciók felvételekor.

 

5. Tantra szex

A tantra nem csupán szex, hanem inkább rítus. Ennek értelmében a hagyományos orgazmust megsokszorozza hosszban is, és intenzitásban is. Spirituális hangulata van, mely egy éjszakás kalandoknál kivitelezhetetlen, mivel az egyik legfontosabb benne az, hogy nagyon jól ismerjétek egymást, csak így élhetitek át az intimitást.

+EXTRÉM – Közös tetoválás

Ez egy nagyon elszánt és bevállalós módja a szerelem kifejezésének. Kizárólag akkor szabad ezt a lépést megtennetek, ha teljesen, 100 százalékosan biztosak vagytok az érzelmeitekben. Ha rám hallgattok, még akkor sem csináltok közös tetoválást, ha így éreztek, de az én véleményem, természetesen mindenki saját maga dönt. Ha már megcsináljátok, akkor csak ábrázoljon valamit, aminek a párja a másik testére van ütve, de mutasson jól egyedül is a tetkó. Lehetőleg ne a másik neve legyen az.

Névtelen

 

 

Foto: olonar.hu, praktikusajandekok.hu, rtlklub.hu,25.media.tumblr.com, thebabarazzi.files.wordpress.com, i0.wp.com, evolvedworld.com,

understandingrelationships.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share