Ezt nézed:  / 18+ / Ezt tennék a Középsuli szereplői, ha megnyernék a lottót

Ezt tennék a Középsuli szereplői, ha megnyernék a lottót

Mindenki elgondolkodott már azon, mit tenne, ha megnyerné a lottót. Így vannak ezzel a Középsuli szereplői is. Megkérdeztük tőlük, mit tennének, ha ez megtörténne velük. 

Krisztosz bá

Hmm, ha megnyerném a lottót, bőgnék egy sort és biztosan kirázna a hideg. 😀 Először természetesen a barátnőmnek mondanám el, akinek segítenék beindítani egy vállalkozást, majd utána jöhetne a lakás és az autó.

krisztosz

Dominik

Egyszer gondoltam rá, hogy mi lenne akkor, ha megnyerném a lottót. Valószínűleg lefagynék, majd az örömtől össze-vissza ugrálnék. A legjobb barátomnak mondanám el, a családomnak és annak, aki még közel áll hozzám. Két dolog van, amit azonnal vennék magamnak: 1. Egy Ford Mustang 2. És egy új gitár.

dominik a rajongókkal

Korinna

Nagyon megörülnék, biztos, hogy katarzis élményem lenne. Elsősorban anyukámnak és a barátomnak mondanám el. Többféle tervem van, hogy mire költeném az összeget, ez függ attól, hogy mennyit nyernék. Ha milliárdos tételről van szó, akkor adakoznék szegény gyerekeknek és gyógyszer kutatási célokra. Ha kb. olyan 50 milliót nyernék, akkor megalapoznám a jövőmet ( szép lakás, autó, SOK utazás).

korinna

Olivér

Ha nyernék a lottón, senkinek nem mondanám el, csak Emőkének. Az első napokban tuti nagy sokkban lennék. Gondosan fektetném be a kis pénzemet egy művészeti iskolába. 🙂

oliver

Kata tanárnő

Ha megnyerném a lottót, akkor biztos, hogy nagyobb részét azonnal bankba tenném kamatozni. A többit pedig magunkra a párommal és családomra költeném, kinek mire van szüksége. Sokat utaznék.
Kata-tanárnő

Barbi

Az tuti, hogy vennék egy házat, letenném a jogsit és egy kocsit is vennék! Ezek után kisebb-nagyobb meglepetésekkel lepném meg a szeretteimet és pár barátomat, ezen felül elvinném őket valami tengerpartra pár napra. A többit befektetném, mondjuk vennék pár lakást és kiadnám őket albérletbe, és én nem adnám drágán, hanem normál áron, mert manapság amennyibe kerülnek az albérletek az kiakasztó!

Barbi1