Ezt nézed:  / 18+ / Hozd meg másoknak a szerencsét, jelentkezz számhúzónak lottósorsolásra!

Hozd meg másoknak a szerencsét, jelentkezz számhúzónak lottósorsolásra!

Szeretnél a tévében szerepelni, és megpróbálni szerencsét hozni másoknak? Van rá lehetőség! Elmondjuk, hogyan!

Amelyik sorsoláson részt szeretnél venni, olyan lottót kell vásárolnod. Húzhatsz az ötöslottóhoz és a hatoslottóhoz nyerőszámot, illetve a skandináv lottóhoz is.

Ötöslottó

Játssz Ötöslottót egy szelvényen legalább 900 forintért, 2016. november 6-tól legalább 1000 forintért (amelybe a Joker játék(ok) értéke nem számít bele), és pályázz a játékba küldés hetén (szombaton) 24:00 óráig ezen az oldalon található pályázati űrlapon, vagy a 06-1-224-2626-os telefonszámon! A sorsoláson való részvétellel vállalnod kell a nyilvánosságot.

Szerencsejáték lévén a bejutáshoz is kell egy kevés szerencse: a jelentkezők közül 25-öt sorsolnak ki, de ha már bent vagyunk, biztosan pénz üti a markunkat. Arról, hogy kedvezett-e nekünk a szerencse, online tájékozódhatunk. A 25 szerencsésből a helyszínen kisorsolják a legszerencsésebbet, aki az öt szám kisorsolásáért 1 millió forintot vihet haza. Ehhez képest már csak vigaszdíjnak tűnik a fejenként kapott 30 ezer forint, amit a többiek kapnak, pedig sok háztartásban az is jól jön.

Hatoslottó

Játssz Hatoslottót egy szelvényen legalább 1350 forintért, illetve 2016. november 7-től legalább 1500 forintért (amelybe a Joker játék(ok) értéke nem számít bele), és pályázz a játékba küldést követő sorsolás napján (vasárnap) 24:00 óráig az itt található pályázati űrlapon, vagy a 06-1-224-2626-os telefonszámon! A sorsoláson való részvétellel vállalnod kell a nyilvánosságot.

A pályázatok a Hatoslottó játék vásárlásának helye szerint vesznek részt a számhúzó-jelöltek kiválasztását célzó elősorsoláson, ahol először egy értékesítési régió kerül kisorsolásra, majd az adott értékesítési régióhoz tartozó pályázatok közül sorsolják ki a 9 számhúzó-jelöltet. Amennyiben kisorsolnak minket, írásban vagy telefonon kapunk értesítést. Ez azonban még csak egy lehetőség a Hatoslottó élő televíziós sorsolásában való részvételre. A kisorsolt számhúzó-jelöltek közül ugyanis a helyszínen dől el, hogy ki lesz a műsor 6 számhúzója és kik a tartalék játékosok.

Itt minden ember egy számot húz ki, és még a sorsológömbnél is izgulni kelll; nyereménye ugyanis attól függ, hogy hányas számot sikerül kiválasztania. Az elősorsoláson kisorsolt játékosok (számhúzó-jelöltek) alapnyereménye 30.000 Ft. Ezen felül a számhúzók az általuk kisorsolt Hatoslottó nyerőszám hatezerszeres összegét nyerik meg, tehát maximum 270 ezer forintot.

Skandináv lottó

Játssz Skandináv lottót egy szelvényen legalább 1575 forintért, illetve 2016. november 10-től legalább 1750 forintért (amelybe a Joker játék(ok) értéke nem számít bele), és pályázz a játékba küldést követő sorsolás napján (szerdán) 24:00 óráig ITT az Aktuális/Jelentkezés sorsolásokra menüpont alatt található pályázati űrlapon, vagy a 06-1-224-2626-os telefonszámon! A sorsoláson való részvétellel vállalnod kell a nyilvánosságot.

Itt öszeesen 3 jelöltet sorsolnak ki. Kettő közülük 30 ezer forintot fog kapni, és az az egy, aki ténylegesen segédkezik a számok kisorsolásánál, 200 ezret vihet haza.

 

Forrás: szerencsejáték.hu