Ezt nézed:  / Hírek / Pályázatok / PR / Suli / Instatöri, excelfoci, prismarajz: jelentkezz az év egyik legmenőbb digitális játékába!

Instatöri, excelfoci, prismarajz: jelentkezz az év egyik legmenőbb digitális játékába!


Kísérleteket, művészeti alkotásokat és történelmi jelentőségű műveket kell létrehoznotok csapatotokkal öt héten keresztül a LEGYÉLTEIS! elnevezésű játékban – mindezt a mobilotok és kedvenc tanárotok bevonásával. A játékban 9-12. évfolyamos diákokból álló középiskolai csapatok vehetnek részt. Jelentkezzetek és nyerjetek értékes DJI drónokat vagy videós eszközöket!

Mindig tudod, milyen Instagram filter illik egy adott fotóhoz? Esetleg igazi excelguruként kened-vágod a függvényeket? Akkor a Magyar Telekom LEGYÉLTEIS! elnevezésű megmérettetését neked találták ki: az idén tavasszal induló játékban megvillanthatod, milyen jól értesz a kütyükhöz és az appokhoz. Szólj az a barátaidnak és kedvenc tanárodnak, toborozz csapatot és nevezzetek be április 29-ig a legyelteis.hu oldalon!

Majd essetek neki az izgalmas feladatoknak: tanáraitok segítségével különböző kihívásokat teljesíthettek töri, rajz, kémia és informatika tantárgyakból, felhasználva a legnépszerűbb alkalmazásokat, programokat. A legjobb csapatok szuper ajándékokkal gazdagodhatnak: a fődíjasok öt DJI Spark drónt vihetnek haza, a többiek pedig hétről hétre DJI TELLO minidrónokat nyerhetnek.

A LEGYÉLTEIS! versenyben a heti nyereményeken felül lesz egy közönségdíj is. Ehhez a sulitokról kell bemutatkozó videót forgatni: mutassátok meg, kik vagytok, hol vagytok, miért gondoljátok, hogy jó hozzátok járni – karakterek, álmok, az épület története, a környék, a legviccesebb történet. Keressetek meg embereket, akik oda jártak és akik segíthetik a munkátokat, nyomozzatok, alkossatok együtt! A közönségdíjon nyertes csapat öt DJI OSMO MOBILE 2 kézi stabilizátort vihet haza.