Január 7-ig elfogadják a decemberi tanulóbérleteket

Rovat

Megosztás

Ahogy megszokhattuk már, változik a vonatok és a Volánbusz járatainak közlekedése szilveszterkor. A vasúttársaság és a Volánbusz is azt javasolja, hogy a pénztárak előtti sorban állás elkerüléséért, a jegyeket elővételben, online és mobilon váltsák meg az utazók.

A közlekedési társaságok továbbra is arra kérik az utazókat, tartsák be a közegészségügyi előírásokat, a sorban állás és személyes érintkezések csökkentéséért pedig részesítsék előnyben az elektronikus jegy- és bérletvásárlási lehetőséget.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy a járműveken, az állomásokon és a megállóhelyeken is kötelező a maszkviselés.

A tájékoztatás szerint az iskolakezdés problémamentes elindulásáért a vonatokon és a helyközi buszjáratokon január 7-ig fogadják el a decemberi havi dolgozó- és tanulóbérleteket, valamint a december második felére váltott félhavi bérleteket.

 

A MÁV és a Volánbusz vasárnapi, a vonatok december 31-én a pénteki, január 1-jén a szombati, január 2-án az ünnepnapi, 3-án pedig a vasárnapi, a Volánbusz járatai december 28. és 31. között a tanítási szüneti munkanapi, január 2-án a szabadnapoknak megfelelő, 3-án a hét első munkanapját megelőző munkaszüneti napon érvényes menetrend szerint járnak.

Felhívták ugyanakkor a figyelmet arra, hogy egyes településeken a helyi járatok ettől eltérően közlekedhetnek.

– MTI –

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta