Ezt nézed:  / Pályázatok / Jelentkezzetek márkanagykövetnek!

Jelentkezzetek márkanagykövetnek!

Ügyfelei között hirdet partnerségi programot az OTP Bank vállalati üzletága! OTP Business Nagykövetnek, 2018. szeptember 23-ig lehet pályázni.

Az OTP Business Nagykövet Program, egy féléves tematikus rendezvénysorozat, ahol inspiráló előadásokon, közös műhelymunkában, de akár a hitelintézet kommunikációjában is részt vehetnek a cégvezetők.  A programra mikró-, kis- és középvállalatoktól várják a cégvezetők jelentkezését.

A bank által kiválasztott, közel 50 nagykövetnek havonta egy inspiráló rendezvényt szerveznek, ahol sikeres előadók szereplését követően egy-egy témát dolgoznak majd fel a résztvevők, workshop formájában. Az első, októberi eseményen Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok kardvívó és edzője, Decsi András beszélnek majd a partnerségről, a kihívásokról és lehetőségekről.

Hiszünk benne, hogy ügyfeleink számára a legfőbb érték, ha partnereik vagyunk az üzleti döntéseikben, fejlődésükben, ha személyesen foglalkozunk az igényeikkel és minden pénzügyi kérdésre rugalmasan tudunk megoldást találni. Annak érdekében, hogy ezt minél hatékonyabban tudjuk megtenni, a hagyományos kutatásokon és ügyfélkapcsolatokon túlmutató, újító kezdeményezést indítunk az OTP Business Nagykövet Programmal. Nem titkolt célunk az is, hogy a közös munka nyomán akár finomítani, fejleszteni tudjuk szolgáltatásainkat – mondta Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója.

 

Az OTP Business Nagykövet Program már önmagában is a partnerségre épül, hiszen a kiválasztott ügyfelekkel számos platformon terveznek közös munkát, együttműködést. A programsorozat felvezető kommunikációjában az OTP Business kampányokból már korábban megismert ügyfél a banki tanácsadójával együtt szerepel majd. A figyelemfelhívó szpotot, elsősorban online felületeken, YouTube hirdetésekben terjesztik, de a toborzást intenzív PR támogatás is segíti.

Az OTP Businessnél számlát vezető vállalkozói ügyfelek 2018. szeptember 23-ig jelentkezhetnek a nagykovet.otpbusiness.hu honlapon keresztül.