Ezt nézed:  / Hírek / Programok / Színes / Kérj Te is Középsuli-könyvet karácsonyra!

Kérj Te is Középsuli-könyvet karácsonyra!

Hamarosan itt vannak az ünnepek, amikor mindenkinek lehetősége nyílik valami olyan ajándékot kérni szüleitől, rokonaitól, barátaitól, amire már régóta vágyik. Ha még nem olvastad a Rozi és az arab herceget, de imádod a Középsuli sorozatot, cselekedj, a karácsony egy remek alkalom, hogy megkapd és elolvasd a könyvet, amit Olivér írt. 

 „Helló emberek! Tudok valami nagggyon durvát! Olivér vagyok. Olivér a rosszfiú, aki senkit sem hagy hidegen. Mert hát vagy szeretnek, vagy ami még jobb, utálnak. Háháhá. Két hét Londonban, a Középsulis osztálytársaimmal: Rozival, a kis lúzerrel, Bendével a macsóval, és persze a barátnőjével, Barbival, aki szereti, ha minden olyan romcsiiii.
Találkoztatok ti már igazi herceggel? De olyan igazán tekintélyes, dúsgazdag, szinte mesebeli herceggel? Na én igen. Elég komoly sztori. Olvassátok el. Annyit ígérhetek,hogy nagggy buli lesz!”

– olvasható a könyv borítóján.

A fantáziadús, érthető és követhető szálakkal megírt és fordulatokkal tarkított romantikus, izgalmas és az olvasást remélhetőleg veletek, fiatalokkal is megkedveltető könyv története Olivér tolmácsolásában került a lapokra.

Mondd meg rokonaidnak, barátaidnak, hogy EZEN a linken rendelhető meg a könyv! 😛