Ezt nézed:  / 18+ / A legkedveltebb sorsjegyek itthon

A legkedveltebb sorsjegyek itthon

Sorsjegyekből szerencsére nincs hiány hazánkban. Mindenki kedve szerint válogathat. A lényege viszont mindegyiknek ugyanaz. Pár száz forintért megveszed, amiből több milliót kaszálhatsz. Lottózókban, de postákon is méltán népszerűek a sorjegyek, amikből bemutatok most párat.

 

Buksza (ára: 1000 Ft)

maxresdefault

Ez egy igazán kedvelt sorsjegy, amivel rengetegen játszanak naponta. Ha lekaparod a fedőréteget, akkor tudod meg, hogy nyertél-e és mekkora a nyeremény összege. Egy sorsjegyen tíz játék van, és akár mind a tízzel nyerhetsz! Főnyeremény: 50 millió forint!

 

Pénzfa (ára: 200 Ft)

079129_Hung_Balaton

Lekaparás után három azonos összeget kell találnod. Ha ez megvan, akkor nyertél! Azonban bizonyos szimbólummal együtt kétszerese is lehet a nyeremény. Főnyeremény: 5 millió forint!

 

Szuper Black Jack (ára: 500 Ft)

45734A 4+1 játékot tartalmazó kártya lényege, hogy a Játékos számainak nagyobbnak kell lennie, mint az Osztó számai. A nyeremény összege az Osztó száma fölötti érték. Bónusz mezővel plusz 2000 Forint nyerhető még. Főnyeremény: 25 millió forint!

 

Fáraók kincse (ára: 300Ft)

sorsjegy.jpg

Egy valódi kincskeresős feladat, amiben dupla esélyed lehet. Számokat kell megkeresned megadott sorrendben, a nyereményed pedig a számsorok mellett feltüntetett összeg. Kikapcsolódásnak is megfelel. És még nyerni is lehet vele! Főnyeremény: 5 millió forint!

 

Boldog karácsonyt!  2016 (ára: 2000 Ft)

sorsjegy7465Ebben a 4+1 játékban számokat, illetve szimbólumokat kell megkeresned, amiket összegyűjtve könnyen pénzre tudod beváltani. Akár 15 nyereményt is elérhetsz egyetlen sorsjeggyel. Karácsony alkalmával pont aktuális. Főnyeremény: 75 millió forint!

 

A legkedveltebb sorsjegyek itthon
Milyen gyakran veszel sorsjegyet?