Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Mi járhat a fiú fejében? Ezekből a jelekből úgy tűnik, hogy nem te!

Mi járhat a fiú fejében? Ezekből a jelekből úgy tűnik, hogy nem te!

Amikor valakivel először találkozol, felbecsülöd azt is, mennyire lenne alkalmas partnernek, ahogy ezt ő is teszi veled. Körülbelül négy perc alatt eldöntitek, hogy érdemes-e megkörnyékezni a másikat, illene-e hozzád és ő is akarja-e ezt. Tehát van öt perced, amiből egy letelt. Siess, le ne maradj!

De lássuk, miből tudhatok, hogy érdemes inkább menekülőre fognod.

Jár a szeme mindenfelé

Ha valakinek ide-oda jár a szeme, azt hihetnénk, szemügyre veszi, mi történik körülötte. Ne vedd magadra, de ha különösen unalmas emberrel hoz össze bennünket a sors, természetes, hogy a legszívesebben körülnéznénk, hová menekülhetünk. Kicsit próbálj érdekesebb lenni. Sorry!

 Nem esik le neki, hogy szexuálisan túlfűtött vagy

Will Heaven Be Boring-

Hiába kedveskedsz, flörtölgetsz, mosolyogsz és mész közelebb, semmi reakció. Ekkor biztosan nem vagy nyerő nála. Ő csak lárvaarccal ül és ásítozik. Ha annyira szeretne közelebb kerülni hozzád, mindezt ő csinálná. Vigyorogna, poénokat ontana magából, de így, jobb ha ránézel az órádra és közlöd, hogy kezd késő lenni, menned kell. Valószínűleg egyedül mész haza, de jobb, mintha kínos csendben ülnétek a kocsiban vagy sétálnátok egymás mellett. Csak reméld, hogy nem ugyanarra laktok.

Más nőket bámul

US President Obama and France's President Sarkozy take their places with junior G8 delegates for a family photo at the G8 summit in L'Aquila

Ez akkor is fel kell, hogy tűnjön, ha egyáltalán nem vagy otthon a nonverbális jelek felismerésében. Ráadásul marha kellemetlen tud lenni rád nézve. Rászólni meg felesleges, mert nem éltek kapcsolatban épp próbáltál volna udvaroltatni magadnak vele. Hát úgy tűnik ez nem jött össze. Tiplizz!

Karjai keresztbe vannak téve

badmood (1)

Ez így nem oké. A kitárt karok a nyitottságot, az érdeklődést, ismerkedni vágyást jelentik. Nos, a keresztbe tett karok pontosan az ellenkezőjét. Próbálj róla kérdezni hogy, mit szeret csinálni, meséljen magáról, hátha nyit. Ilyenkor érdemes még belesned az asztal alá is. No, nem úgy, rossz kislány! Csak a lábát nézd meg. Ha az is keresztben van, ez az ember egy görcs. Na jó, csak zárkózott, ezzel is jelzi, hogy nem te vagy az ő Csipkerózsikája. Máshol kopogtass az üvegcipellőddel.

Azok a fránya zsebek

1392643236-kez-a-zsebben

Ha zsebre dugja a kezét és nincs tél és hideg, ott már sok jóra ne számíts. Így elzárkózik tőled is és a beszélgetéstől is. Nagyon beszédesek a kezek és a tenyerek. Ha eldugja őket, az olyan, mint amikor a kisgyerek a keze elé teszi a kezét, mert nem akar beszélni, titkol valamit. Ha megmutatja a kezét, a tenyerét, azzal azt tudatja veled, hogy hajlandó nyitni feléd, kinyílni neked, hogy közelebbről megismerhessétek egymást. Ha nem, hát akkor nem. Keress más kezet!

Nonverbális jelek
Alkalmaztad eddig a nonverbális jelek értelmezését ismerkedés közben?

 

Foto: uproxx.files.wordpress.com,4.bp.blogspot.com, 8pic.ir, static.fidesz.hu, www.zviagranot.co.il, images.24ur.com

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share