Ezt nézed:  / 18+ / Szerencsejáték-függő celebek

Szerencsejáték-függő celebek

Nem titok, hogy a sztárok imádják költeni a pénzüket. Gyakran milliókat érő luxus cuccokra verik el vagyonukat, ám vannak köztük, akik inkább Fortuna oltárán áldozzák fel a megkeresett milliókat. Néha sikerül pénzüket megsokszorozniuk, máskor viszont rengeteget buknak. Összeszedtünk nektek néhány celebet, akiknek bizony nehezére esik a stop gomb megnyomása játék közben. 

Ben Affleck

Ben Affleck legendás játékszenvedélyéről a legtöbben biztosan hallottatok már. A blackjack közben való lapszámlálást olyan magas szintre fejlesztette, hogy a kétezres évek elején nem egy kaszinóból tiltották ki. Vagy legalábbis erről szóltak a bulvárlapok címei.  Később maga az érintett úgy pontosított, hogy egy vegasi kaszinóban finoman megkérték rá, hogy talán felállhatna a blackjack asztal mellől és más játékot is kipróbálhatna. A szerencsejáték-függőség gyakran más addikciókkal vagy deviáns viselkedésformákkal is együtt jár, így nem csoda, hogy Ben Affleck-et nemcsak játékszenvedélyével, hanem alkoholproblémáival is kezelték már az elvonón.

Matt Damon

Aki Ben Affleck jó barátja, és egy kicsit is hajlamos valamibe belecsúszni, ő bizony eléggé veszélyben van. Több hír is szólt arról, hogy Matt Damon sem veti meg a szerencsejátékot. Szívesen tölti idejét ötcsillagos hotelek termeiben szervezett illegális kártyapartikon.

Nelly

Az ismert rappert nem más, mint saját menedzsere gyanúsította meg azzal 2011-ben, hogy Nelly annyira eladósodott a szerencsejátékok miatt, hogy lassan lakását is elveszíti. Szerencsére még van hol laknia, ám az ilyen pletykák nem kelnek életre ok nélkül, úgyhogy Nelly, jobb, ha odafigyelsz, mennyit játszol el!

Tobey Maguire

Ha ránézünk a Pókembert alakító Tobey-ra, biztos nem gondolnánk, hogy az angyali arc mögött lévő személy képes lenne belecsúszni a szerencsejátékokba vagy bármi másba. Ez is bizonyítja, hogy nem szabad elsőre ítélni, bárkinek támadhatnak hasonló nehézségei az életben.

Charlie Sheen

Charlie Sheen a hedonizmus megtestesítője, a férfi, aki gátlástalanul habzsolja az élet örömeit. Miután kiderült, hogy a Két pasi meg egy kicsi című sorozatban Charlie szinte saját magát alakította, mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy a férfi amellett, hogy ital-és drogproblémákkal küzd, gyakran játszik el temérdek mennyiségű pénzt egyetlen éjszaka alatt.

Az, hogy valakiből szerencsejáték-függő lesz nem egyetlen okra vezethető vissza, a függőség kialakulása mindig több tényező együttes hatásának eredménye. A sztároknak meg kell küzdeniük a hírnévvel, tudniuk kellene bánni a gyorsan jött, nagy mennyiségű pénzzel, s arról sokszor mi, kívülállók nem is tudunk, hogy milyen körülmények között szocializálódtak, illetve, hogy éppen akkor, amikor a szerencsejáték felé fordultak, milyen élethelyzetben voltak. Ha ti is úgy érzitek, hogy nehézségeitek vannak a szerencsejátékokkal, minél hamarabb kérjetek segítséget!

A játékfüggőség megelőzésével kapcsolatos cikk támogatója a Szerencsejáték Zrt.