Ezt nézed:  / 18+ / Szerencsejátékok! Lehúzás, vagy valóság?

Szerencsejátékok! Lehúzás, vagy valóság?

A nyerés lehetősége szinte mindenkit csábít. Nem nehéz elképzelni magunkat milliomosként, nagy házzal, autóval és minden egyébbel, amire vágyhatunk. Gondolatban már mindenki elköltötte azt a bizonyos összeget. Kis befektetéssel sokat nyerni. De vajon működik-e? Vagy az egész átverés?

 

Mindenkit csábít az a lehetőség, hogy pár száz forintért cserébe milliókat, de olykor milliárdokat lehet nyerni. A lehetőség adott, viszont az esély rá igencsak csekély. A szerencsejátékok középpontjában ugyanis ez az elv áll. Kis pénzből nagyot csinálni.

win

Nyilvánvalóan ez nem működhet hosszútávon, ha mindenki csak nyerne, hiszen akkor mindenki ezt tenné. Minden szerencsejáték úgy működik, hogy bizonyos fokú esélyed van a nyerésre. Tény, hogy ha nagy viszonylatban nézzük, akkor a vesztesek számra több, mint a nyerteseké, viszont ennek az előnye a már említett többszörös nyeremény.

lohere_mustbethistalltoride.com Big-small-boxing-glovesLehet nagyban, valamint kicsiben játszani. Olyan játékot, amit csak szeretnénk, valamint azzal az összeggel, amit szeretnénk. Rengeteg fajta játék van, így mindenki kedvére válogathat, és biztosan meg fogja találni a számára szimpatikusakat.

veletlen_dobokocka

Innentől válik igazán érdekessé, mert mindenki szeretné visszakapni a feltett összeg sokszorosát. Rajtunk kívül álló okok vezetnek odáig, hogy nyerünk-e, vagy sem. Tehát egy bizonyos nézőpontból mondhatjuk azt, hogy a véletlen műve.

BALI

Más nézőpontból megvizsgálva viszont azt tapasztaljuk, hogy ha ügyesek vagyunk, akkor bizonyos dolgokat ki tudunk számolni, ezzel növelve a nyerési esélyünket. Vegyük például az egyik legkedveltebb játékot, a Tippmixet. Ha jók vagyunk a fociban és figyelemmel kísérjük az eseményeket, akkor egy-egy mérkőzés kapcsán kialakul bennünk egy kép, hogy melyik csapat nyerhet nagyobb valószínűséggel. Nos ez esetben, erre a csapatra teszünk egy bizonyos összeget és ha valóban nyer a csapatunk, már miénk is a pénz.

6260a008db59d0858ae47ddba75cd149111401ce

 

Egyszer beszélgettem egy idősebb hölggyel, aki így szerez pénzt. Minden nap oda járt. Eltöltött 3-4 órát a lottózóban, majd ment a dolgára. Nyugdíj-kiegészítésként írta le ezt, de rákérdeztem, hogy mégis mennyit kereshet vele. Mikor megmondta, majd kiesett a szemem. Havi 200ezer forint. Jó kis nyugdíj-kiegészítés. Másnak a fizetése nincs ennyi.

dreamstime-s-23056094_4qvwda88

Ha ki szeretnéd próbálni, elsőnek mindenképpen azt tanácsolnám, hogy kicsiben kezdd! Ne nagy téteket tegyél fel, inkább megfontolt legyél. Ugyan a nyeremény kevesebb, de a nyerési esélyi sokkal nagyobb. Egy idő után ki lehet tapasztalni, hogy mi működik és mi nem, illetve a módszert, amivel komolyabb hasznot is tudsz szerezni. Ehhez csupán megfontoltan kell játszani.

 

Szerencsejátékok! Lehúzás, vagy valóság?
Nyertél már valamit szerencsejátékon?