Ezt nézed:  / Hírek / Pályázatok / Suli / Tanárverseny a Középsulin – Nevezd be kedvenc tanárod!

Tanárverseny a Középsulin – Nevezd be kedvenc tanárod!

Imádod a tanárod? Hihetetlenül jó fej, akinek az órái sziporkázóak, tartalmasak és végre nem unalmasak? Tegyél arról, hogy ezt más is megtudja! A Ti ajánlásotokkal idén is megválasztjuk az Év Tanárát két kategóriában: határainkon innen és határainkon túl! 

Ha van olyan pedagógus, akit ajánlanál a díjra, küldd el a kapcsolat@kozepsuli.hu címre a nevét, az elérhetőségét, hogy melyik suliban tanít és néhány sort arról, miért őt jelölöd! Ezt követően felvesszük vele a kapcsolatot, bemutatjuk őt egy rövid interjúban, majd a szavazataitok alapján kiderül, ki lesz a legjobb pedagógus 2017-ben.

Idén már második alkalommal a Bethlen Gábor Alapkezelővel együttműködve határon túli magyar pedagógusokat is jelölhetnek különböző pedagógus szervezetek és természetesen diákok is.

NYEREMÉNYEK

1. 3 nap, két éjszaka a ráckevei Duna Relax & Event Hotelben

2. 2 nap, egy éjszaka a  a ráckevei Duna Relax & Event Hotelben + 20 ezer forintos könyvcsomag

3. 2 nap, egy éjszaka a noszvaji Oxigén Hotel Family & Spaban 

A tanári díj valóban elismeri azokat a pedagógusokat, akik a saját iskolai pedagógiai tapasztalataikat megosztják másokkal, segítve ezzel a közösségi tapasztalatcserét, és inspirálják a többi kollégát is, de leginkább elnyerik diákjaik elismerését és ezzel együtt szavazataikat is.