Ezt nézed:  / KÖZÉPSULI TV

KÖZÉPSULI TV

 • KÖZÉPSULI sorozat 148. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat 148. rész [KÖZÉPSULI TV]

  Elképesztő, hogy milyen iramban készülnek a diákok az érettségire. Dominik és Bende közt egy igencsak hosszú beszélgetés folyik le, Olivér vissza akar lépni az esküvőtől és Juli soha nem hallott dologról mesél a lányoknak! A videó fizetett promóciót tartalmaz.

  Olvasd tovább
 • Itt vannak 2020 legjobb toplistái! – YouTube híradó 106. adás

  Itt vannak 2020 legjobb toplistái! – YouTube híradó 106. adás

  Boldog új évet mindenkinek! Az év első adásában a srácok szemügyre veszik a 2020-as év legjobb TikTok táncait, legjobb Instagramjait, továbbá megtudjuk, mi volt tavaly a Magyar Közútnál, mik voltak a legdurvább katasztrófák, valamint mik voltak a legjobb videójátékok, úgyhogy tartsatok velünk!! A videó fizetett promóciót tartalmaz.

  Olvasd tovább
 • KÖZÉPSULI sorozat 147. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat 147. rész [KÖZÉPSULI TV]

  Bendéék együtt vannak új év alkalmából a Magyar Közútnál, ahol Barbi dolgozik, hogy visszaemlékezzenek arra, mennyi minden történt velük az előző évben, és kinek mi volt a kedvenc élménye. Igencsak vicces szituációk kerülnek felsorolásba! A videó fizetett promóciót tartalmaz.

  Olvasd tovább
 • Ilyen egy fantasztikus Középsulis karácsonyi ajándék! [KÖZÉPSULI TV]

  Ilyen egy fantasztikus Középsulis karácsonyi ajándék! [KÖZÉPSULI TV]

  Karácsony alkalmából ellátogatott hozzánk a Középsuli egyik legnagyobb rajongója Csabi, aki amellett, hogy a főhadiszállásunkon járhatott, még a két kedvenc szereplőjével is beszélgethetett, akik nem mások, mint Juli és Dominik! Ilyen egy csodás Középsulis ajándék!

  Olvasd tovább
 • Az év utolsó és egyben karácsonyi híradója! – YouTube híradó 105. adás

  Az év utolsó és egyben karácsonyi híradója! – YouTube híradó 105. adás

  A mai szuper epizódból kiderül néhány karácsonyi érdekesség, előkerülnek szexi képek, elképesztő videók, és Bendéék ismét csak nevetésre bírnak mindenkit, úgyhogy tartsatok velünk! Nagyon boldog karácsonyt és boldog új évet kíván a Középsuli csapata mindenkinek! A videó fizetett promóciót tartalmaz.

  Olvasd tovább
 • Karácsonyi őrület! KÖZÉPSULI sorozat 146. rész [KÖZÉPSULI TV]

  Karácsonyi őrület! KÖZÉPSULI sorozat 146. rész [KÖZÉPSULI TV]

  Dominika hihetetlen dolgot akar művelni Olivérrel, a fiúk megpróbálnak segíteni a bajba jutott rosszfiúnak. Mindenki készülődik a karácsonyra, hogy szép legyen, de mi sem lehet szebb egy karácsonyi esküvői próbánál? A videó fizetett promóciót tartalmaz.

  Olvasd tovább
 • Nem tudod, mit ajándékozz a barátnőidnek? Zsani segít!

  Nem tudod, mit ajándékozz a barátnőidnek? Zsani segít!

  A szüleinknek és a párunknak sokkal könnyebb ajándékot venni, mint a barátnőnknek – főleg a legjobb barátnőnknek. Szerencsére Zsani a segítségedre lesz és segít a döntésben! Nem szeretnél rossz ajándékot venni, vagy csak béna ötleteid voltak eddig? Zsani imádja és követi a divatot és emiatt is naprakész a tökéletes ajándékokkal kapcsolatban. Most megosztja ajándékötleteit, amiből

  Olvasd tovább
 • Ez a hal tényleg aranyból van? – YouTube híradó 104. adás

  Ez a hal tényleg aranyból van? – YouTube híradó 104. adás

  A mai adásból kiderül, hogy Kevin anyja, miképp játszotta újra ikonikus jelenetét, mekkora a világ legnagyobb aranyhala, milyenek az elkényeztetett TikTokerek, mit csinál a tigris, ha parfümöt érez, és miket javasol a Magyar Közút a téli közlekedéskor, úgyhogy tartsatok velünk! A videó fizetett promóciót tartalmaz.

  Olvasd tovább
 • Mikulásos őrület! KÖZÉPSULI sorozat 145. rész [KÖZÉPSULI TV]

  Mikulásos őrület! KÖZÉPSULI sorozat 145. rész [KÖZÉPSULI TV]

  Az osztály minden esélyt megragad arra, hogy együtt lehessenek és ez most sincs másképp. Kiderül, ki Zsani titkos hódolója, viszont Bende nagy fába vágja fejszéjét, ennek pedig olyan következménye lesz, amire még ő maga sem számít!

  Olvasd tovább
 • Ennyit ért 1 milliárd forint? – YouTube híradó 103. adás

  Ennyit ért 1 milliárd forint? – YouTube híradó 103. adás

  A mai szuper adásban, Bende megmutatja, hogyan lehet semmivé tenni egymilliárd (!) forintot, elmondja az igazat balesetéről, értékeli a bombázó csajokat Dominikkal, láthatjátok, milyen is egy agresszív utas és, hogy mentenek ki egy elefántot a kútból! Kihagyhatatlan ez a híradó, tartsatok velünk!

  Olvasd tovább
 • KÖZÉPSULI sorozat 144. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat 144. rész [KÖZÉPSULI TV]

  Bende egy őrült dologra kéri meg osztálytársait: újra akarja velük forgatni az Alkonyatot egy soha nem látott formában! Érkezik azonban egy nem várt vendég, aki igen nagy konfliktust szül!

  Olvasd tovább
 • Mi is fuckboyok vagyunk? – YouTube híradó 102. adás

  Mi is fuckboyok vagyunk? – YouTube híradó 102. adás

  A mai adásból kiderül, hogy Johnny Depp miért nem tölti be többet Grindelwald szerepét, mi a helyzet az utcai maszkhordással, kik is azok a fuckboyok és, hogy milyen egy igazán hűséges kutya, úgyhogy tartsatok velünk!

  Olvasd tovább
 • KÖZÉPSULI sorozat 143. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat 143. rész [KÖZÉPSULI TV]

  Olivér balhézik, Kata tanárnő aggódik, Tibi ismét próbálkozik Zsaninál, Barbi meg mindenkinek segít, miközben kiderül, hogy hány százalék az esélye annak, hogy az osztály le tudjon érettségizni! Ti mire tippeltek?

  Olvasd tovább
 • Ilyen egy lángoló Mercedes! – YouTube híradó 101. adás

  Ilyen egy lángoló Mercedes! – YouTube híradó 101. adás

  A mai adásból kiderül, hogy miért vonul vissza Radics Peti, hogyan lángol egy Mercedes, milyenek az igazi halloweeni sütemények, hogy kell kinyitni egy lakatot és, hogy néz ki az mikor az anyósod öltöztet, úgyhogy mindenképp tartsatok velünk!

  Olvasd tovább
 • Zsani szuper halloweeni sminket készített!

  Zsani szuper halloweeni sminket készített!

  A Középsuli sorozat plázacicájának egyik kedvenc ünnepe a halloween! Mindig nagyon készül rá! Különleges dekorációt készít és persze azt, ami a legközelebb áll hozzá: sminket. Nézzétek meg, milyen szuper lett!    

  Olvasd tovább
 • KÖZÉPSULI sorozat 142. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat 142. rész [KÖZÉPSULI TV]

  Megválasztják a legszexibb lányt! Olivér Bendéhez fordul segítségért, míg Bende lelkét Barbi ápolgatja, közben Dominik szeretné, ha végre a macsó is megkapná a magáét, vajon igazságot tesz az élet?!

  Olvasd tovább
 • Mi nem vagyunk százasak! – YouTube híradó 100. adás

  Mi nem vagyunk százasak! – YouTube híradó 100. adás

  A jubileumi adásból kiderül, mit kapott egy nézőjétől Magyarósi Csaba, kik kapták az Arany Kecske díjat, miképpen fognak kinézni a Középsuli szereplői 100 évesen, milyen frizuratrend lett ismét menő, és még sok érdekesség, úgyhogy tartsatok velünk! Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki elkísért minket a 100. adásig, és azoknak is, akik még tovább is velünk tartanak! Hálánk

  Olvasd tovább
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share