Ezt nézed:  / Középsuli sorozat

Középsuli sorozat

 • KÖZÉPSULI sorozat 81. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat 81. rész [KÖZÉPSULI TV]

  Rozi és Bende veszekednek. Barbi azt hazudja, új pasija van. Krisztosz bá’ a szabadban tart testnevelésórát. A diákok pályaválasztási tesztet töltenek ki, hogy megtudják, mely szakma illik hozzájuk a leginkább. 

  Olvasd tovább
 • KÖZÉPSULI sorozat 80. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat 80. rész [KÖZÉPSULI TV]

  Dominik új barátnőjével ellátogat a VíziVándor táborba, s őket követi Tibi, Bende és Juli is. Az epizódban szponzorált tartalom jelenik meg.

  Olvasd tovább
 • KÖZÉPSULI sorozat 79. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat 79. rész [KÖZÉPSULI TV]

  Dominik bemutatja új barátnőjét, amitől Juli teljesen kiborul. Bende kitűzi az esküvő időpontját. Az epizódban szponzorált tartalom jelenik meg.

  Olvasd tovább
 • KÖZÉPSULI sorozat 78. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat 78. rész [KÖZÉPSULI TV]

  Juli édességet visz Dominiknak, Bende és Tibi szinkronúszó lányokat látogat meg, Sátán Tamás és Kata tanárnő szerelmi drámája folytatódik. Hogy minek milyen következménye lesz, az az epizódból kiderül.

  Olvasd tovább
 • KÖZÉPSULI sorozat 77. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat 77. rész [KÖZÉPSULI TV]

  Bende most megtudja, hogy ki áll a gázolás hátterében…

  Olvasd tovább
 • KÖZÉPSULI sorozat 76. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat 76. rész [KÖZÉPSULI TV]

  A Bende ellen fényes nappal elkövetett gázolásos támadás után Olivér hirtelen eltűnik, Barbi pedig próbál minden nyomot eltüntetni, ami rájuk terelné a gyanút.

  Olvasd tovább
 • KÖZÉPSULI sorozat 75. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat 75. rész [KÖZÉPSULI TV]

  Ünnepi hangulatban folytatódik a Középsuli diákjainak és tanárainak élete. Elérkezett a Húsvét, s így a lányok garantáltan nem maradnak szárazon. Nemcsak Olivér, de Krisztosz bá’ is megöntözi őket. Eközben a diákok még az Arany Glóbusz sportversenyt is megjárták, s persze nem telhet el egy nap tökéletesen, ha nem akar Bende életére törni egyik osztálytársa sem…

  Olvasd tovább
 • KÖZÉPSULI sorozat 74. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat 74. rész [KÖZÉPSULI TV]

  Barbi vajon tényleg terhes lehet? Mindenki ezzel van elfoglalva. Kivéve Zsani, aki éppen egy bődületes hülyeséget követ el felelés közben. Rozi készül az esküvőre, de nem mindenben értenek egyet Bendével és a tanári kar is egyre nyugtalanabb az osztály követhetetlen szerelmi ügyei miatt.  

  Olvasd tovább
 • KÖZÉPSULI sorozat 73. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat 73. rész [KÖZÉPSULI TV]

  Vajon Olivér most mivel vicceli meg az osztálytársait? Kit bérel fel Paula, hogy Dzsenifert leállítsa szerelméről? Miért sír Zsanett? Ki az új tanárnő? Kinek a tangája van Bende táskájában? Miért borul fel megint egy pad az osztályteremben? Kinek kerül gyűrű az ujjárra? Mindenre választ kaptok, ha megnézitek a Középsuli sorozat 73. részét! 🙂

  Olvasd tovább
 • KÖZÉPSULI sorozat 72. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat 72. rész [KÖZÉPSULI TV]

  A Középsulisok Miskolcra látogatnak. A kirándulás barátságosan kezdődik, meglátogatnak egy tanbányát és a helyi fesztiválon is részt vesznek. Estére viszont kezdenek elszabadulni az indulatok, előkerül a serkentőszer és Dominik naptára is, ráadásul Barbi brutális bosszút esküszik Rozi ellen, de vajon eléri célját?

  Olvasd tovább
 • KÖZÉPSULI sorozat 71. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat 71. rész [KÖZÉPSULI TV]

  Folytatódik a harc Bendéért. Még több szó esik a jövőbeli esküvőről, s amíg Rozi az álomesküvőt szervezi, Barbi megpróbálja összetörni Rozi álmait, s megakadályozni, hogy Bende összeházasodjon vele. 

  Olvasd tovább
 • KÖZÉPSULI sorozat 70. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat 70. rész [KÖZÉPSULI TV]

  Babygirl pasikat castingoltat, mert újra a suli álompárja akar lenni valakivel, aki méltó hozzá. Barbi megpróbálja elcsábítani Bendét, hogy valami terhelő bizonyítékot szolgáltasson Rozinak. 

  Olvasd tovább
 • KÖZÉPSULI sorozat 69. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat 69. rész [KÖZÉPSULI TV]

  Olivér Bendének és Dominiknak akarja megmutatni, hogy mit is jelent a szőrbiznisz, de végül más kap a csodaszerből. A gyerekeknek színészkedniük kell magyar órán, és rosszindulatukkal padlóra küldik Melcsi nénit. Rozi továbbra is készül az esküvőre, de elege van abból, hogy mindenki bele akar szólni az életébe. Mindennek tetejébe Olivér sztárvendégeket hív az osztályba, ami

  Olvasd tovább
 • KÖZÉPSULI sorozat – 68. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat – 68. rész [KÖZÉPSULI TV]

  Kata rendhagyó értekezletet hív össze a tanárok között, mert nem tűri tovább a fejetlenséget az iskolában. Rozi nagy erővel készül az esküvőre, de Julit is kellemes meglepetés éri, sőt, Paola is értékes ajándékot kap, ám az osztály közös karácsonya veszekedésbe fullad. Mindennek tetejében egy ordibáló nő érkezik az iskolába, aki a fiát keresi.

  Olvasd tovább
 • KÖZÉPSULI sorozat – 67. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat – 67. rész [KÖZÉPSULI TV]

  A Különleges földrajzórát 4:15 és 9:14 között a Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány támogatta. Bende és Rozi nagyban készülnek az esküvőre, de Barbi sem maradt tervek nélkül addig, amíg el nem következik a nagy nap. Kata tanárnő gyanakodni kezd Krisztosz bankkártyája miatt. Béla, a belga karbantartó elkezdte karban tartani az iskolát, de ez a lányoknak

  Olvasd tovább
 • KÖZÉPSULI sorozat – 66. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat – 66. rész [KÖZÉPSULI TV]

  A Különleges földrajzórát 38:43 és 41:29 között a Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány támogatta. Zsani nagyon elfárad a sok feleltetésben, de ez sem tudja megakadályozni abban, hogy új szájfényeket vásároljon. Olivér újra megpróbálja retorika tudásával ellensúlyozni azt, hogy felkészületlen földrajzból, de Kata tanárnő igazán keményen osztályoz. Barbi két ismeretlen ismerőssel is összefut, és úgy fest,

  Olvasd tovább
 • KÖZÉPSULI sorozat – 65. rész [KÖZÉPSULI TV]

  KÖZÉPSULI sorozat – 65. rész [KÖZÉPSULI TV]

  A Különleges földrajzórát 5:24 és 7:40 között a Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány támogatta. A Középsulisok új épületben kezdik meg a tanévet. Váratlan vendég érkezik, de feltűnik egy régi ismerős is. Zsófin csúnyán kifognak a matekpéldák és Bendét is nagyon meglepi kedvese.

  Olvasd tovább