Top 5 film az ünnepekre | Ezeket látnod kell!

Rovat

Megosztás

Készítettünk nektek egy válogatást ünnepi filmekből! Ezek a filmek kortól és nemtől függetlenül ajánlottak! A jó hír, hogy karácsonyi időszakban a televízió mindig leadja őket, de persze a neten is megtalálhatók! Jó szórakozást hozzájuk!

1. Reszkessetek, betörők!

Kevin karácsonyi kalandjait mindenki imádja! Olyannyira, hogy szó szerint reklamált a magyar közönség, mikor le akarták venni az ünnepi palettáról! Mindenki örömére, idén is vetítik! Ha pedig még nem láttátok, mindenképp nézzétek meg, Kevin anyja hogyan játszotta újra a Reszkessetek betörők! 2 ájulós jelenetét.

Fotó: 24.hu

2. Hull a pelyhes!

Egy igazi klasszikus! Több mint 20 éves ez a film, de még mindig borzasztó szórakoztató! Ha még nem láttátok, meg kell néznetek! A karácsonyi őrületről, az ajándékvásárlásáról szól, Schwarzenegger főszereplésével, aki a mindenre elszánt apukát alakítja!

3. Télapu

Szintén egy klasszikus! Akár mindhárom részére is be lehet nevezni! A gyerekek titkos vágyát váltja valóra ez a film, hiszen egy átlagos – vagy éppen átlagon alul teljesítő – apukából lesz a Mikulás!

4. Igazából szerelem

Bravúros szereposztással megmutatja ez a film, mit is jelent igazából szeretni! A címe ne tévesszen meg! Annyira ünnepi, amennyire kell, de nem csöpögős, hanem szórakoztató módon mesél párhuzamosan futó élettörténeteket, amik persze a végén összefutnak!

Fotó: 24.hu

5. Szilveszter éjjel

Nem is gondolnánk, hogy milyen apróságok számítanak igazán! Ez a film megmutatja, hogy szilveszterkor nemcsak magunkkal tehetünk jót, hanem másokkal is, s ennek köszönhetően boldogabban kezdhetjük az újévet!

Fotó: premierfilmek.blog.hu

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta