Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Top 5 film az ünnepekre | Ezeket látnod kell!

Top 5 film az ünnepekre | Ezeket látnod kell!

Készítettünk nektek egy válogatást ünnepi filmekből! Ezek a filmek kortól és nemtől függetlenül ajánlottak! A jó hír, hogy karácsonyi időszakban a televízió mindig leadja őket! Jó szórakozást hozzájuk!

1. Reszkessetek, betörők!

Kevin karácsonyi kalandjait mindenki imádja! Olyannyira, hogy szó szerint reklamált a magyar közönség, mikor le akarták venni az ünnepi palettáról! Mindenki örömére, idén is vetítik!

Fotó: 24.hu

2. Hull a pelyhes!

Egy igazi klasszikus! Több mint 20 éves ez a film, de még mindig borzasztó szórakoztató! Ha még nem láttátok, meg kell néznetek! A karácsonyi őrületről, az ajándékvásárlásáról szól, Schwarzenegger főszereplésével, aki a mindenre elszánt apukát alakítja!

3. Télapu

Szintén egy klasszikus! Akár mindhárom részére is be lehet nevezni! A gyerekek titkos vágyát váltja valóra ez a film, hiszen egy átlagos – vagy éppen átlagon alul teljesítő – apukából lesz a Mikulás!

4. Igazából szerelem

Bravúros szereposztással megmutatja ez a film, mit is jelent igazából szeretni! A címe ne tévesszen meg! Annyira ünnepi, amennyire kell, de nem csöpögős, hanem szórakoztató módon mesél párhuzamosan futó élettörténeteket, amik persze a végén összefutnak!

Fotó: 24.hu

5. Szilveszter éjjel

Nem is gondolnánk, hogy milyen apróságok számítanak igazán! Ez a film megmutatja, hogy szilveszterkor nemcsak magunkkal tehetünk jót, hanem másokkal is, s ennek köszönhetően boldogabban kezdhetjük az újévet!

Fotó: premierfilmek.blog.hu

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share