Ezt nézed:  / Hírek / Utazás / Továbbra is használhatók a korábban érvényesített diákigazolványok

Továbbra is használhatók a korábban érvényesített diákigazolványok

December 15-e után is elfogadja a Budapest Közlekedési Központ a veszélyhelyzet idején lejáró, magyar hatóságok által kiállított okmányokat és a korábban érvényesített diákigazolványokat is.

Az átmeneti szabályok miatt december 15-e után néhány hónapig még használhatók a 2019/2020-as tanévre korábban érvényesített diákigazolványok.

Hozzátették: a veszélyhelyzet alatt és az azt követő 60 napban elfogadhatók azok a diákigazolványt helyettesítő igazolások is a rajtuk szereplő érvényességi idő alatt, amelyeket a tanintézmények elektronikus formában küldtek a diákoknak, és azokat kinyomtatva használták eddig a tanulók.

A közlekedési társaság még közleményében azt írta: a járatokon a veszélyhelyzet megszűnését követő hatvan napig elfogadják a március 11. és július 3. között lejárt, korábban december 15-ig meghosszabbított érvényességi idejű, valamint a november 4-én, vagy ez után lejáró hivatalos okmányokat, így a személyazonosító igazolványokat, útleveleket és kártyaformátumú vezetői engedélyeket.

– MTI –

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share