Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / PR / PR-nézőkép / Új dizájn, új élmény – Kóstoltad már a Pöttyös GURU új ízeit?

Új dizájn, új élmény – Kóstoltad már a Pöttyös GURU új ízeit?

A Pöttyös rendesen beújított a Pöttyös GURUval, ami most még menőbb dizájnt kapott. A karamellás, mint régi jó haver mellett két új ízben is élvezhetitek a krémes finomságot.

Hogy mitől menőbb a GURU a Pöttyöstől egy kakaós csigánál? Nem kell a közepéig várnotok, hogy megjöjjön a királyság, azonnal elrepít a világodba. Advertisement

Dominik és Bende is megkóstolták a GURUt a Pöttyöstől, sőt megmérettették magukat, ki tudja gyorsabban megenni a háromféle ízt. Bende mindent megtett a győzelemért, de vajon ki nyert? Nézzétek meg! 🙂

 

Egészen formabontó dizájnnal és ízekkel érkezik a megújult GURU az egyik kedvenc márkánktól, a Pöttyöstől. A kedvelt karamell ízű mellett most két újabbal bővül a paletta, a kókuszossal és a ribizlissel. Már az első falat Pöttyös GURU igazi ízbomba: a bevonat roppanása; a krémes túró, valamint a lágy töltelék találkozása az első pillanatban utolérhetetlen ízélményt ad. Egyből hat ránk és megmutatja, amit várhatunk tőle. Ezt a hangulatot átadva a megújult termékekhez három új szlogen is érkezik:

„Belekóstolsz. Odatesz.”

A kókuszos Pöttyös GURUtól azonnali ihletet kapsz, hogy azt csinálhasd, ami IGAZÁN te vagy. Roppanós darabokkal dúsított bevonat; krémes túró, lágy kókuszos töltelék és Te.

„Belekóstolsz. Megérkezel.”

Minden benne van, ami a boldogsághoz kell, fincsi karamell, roppanós mogyi darabok a kakaós bevonatban, és persze a túró, ami sosem hiányozhat.

„Belekóstolsz. Jön a jó rész.”

A ribizlis íz igazi különlegesség a Pöttyös GURU-k között. A joghurtos bevonatos ízbomba. Roppanós darabokkal dúsított joghurtos bevonat; krémes túró, lágy ribizlis töltelék. Mi kell még?

„Egy olyan terméket szerettünk volna megalkotni, ami már az első harapásnál azt nyújtja, amit várunk tőle. Azt hiszem, ezt sikerült is elérni. Azt szeretnénk, ha a fiatalok is rákapnának arra az élményre, amit a különböző textúrájú összetevőknek köszönhetően egy Pöttyös GURU adhat. Elsősorban az ő kedvükért változtattuk meg a korábbi dizájnt és nyúltunk az olyan klasszikus street art irányzathoz, mint a graffiti”

– mondta Szabó Andrea, a Pöttyös senior márkamenedzsere.

A háromféle GURU-t a mátészalkai gyárban, a „Pöttyös hazájában” fejlesztették ki és már országosan elérhető a boltokban.

Kóstold+, szeresd+! Neked melyik a kedvenced?

Szponzorált tartalom.