Ezt nézed:  / Hírek / Pályázatok / PR / Zsebeld be értékes nyereményeinket egy insta képért és két hashtagért cserébe!

Zsebeld be értékes nyereményeinket egy insta képért és két hashtagért cserébe!

Nyerjetek Középsulis termékeket, vagy legyetek egy szuper okostelefon boldog tulajdonosai! Hogy mit kell érte tennetek? Amennyiben szükséges, váltsatok életmódot, mozogjatok sokat, de ami a legfontosabb: étkezzetek egészségesen, figyeljetek oda arra, mit esztek! Bizonyítsátok be ezt Instán egy képpel, és induljatok az értékes nyereményekért!

Rozi és Bende már az egészséges életmód útjára léptek! Ami biztos, ezáltal sokkal kevesebb eséllyel esnek majd a krónikus betegségek áldozataivá, úgy, mint a szív-és érrendszeri megbetegedések, a kettes típusú cukorbetegség vagy a daganat. Mindezen kívül sokkal fittebbnek érzik magukat, jobban szeretik a saját testüket és az önbizalmuk is sokat nőtt. Persze az már más kérdés, hogy Bendének szüksége volt-e nagyobb arcra, annak viszont tényleg örülünk, hogy mindketten elégedettebbek magukkal.

Legújabb pályázatunkkal az a célunk, hogy Ti is éljetek egészségesebben, figyeljetek oda magatokra, mozogjatok sokat, de ami talán a legfontosabb: étkezzetek tudatosan!

Mondjatok NEMet az iskolai büfék szénhidráttal teli kínálatára, készítsétek be már előző este egészséges ételeteket, esetleg induljatok el korábban a suliba, és útközben vásároljátok meg magatoknak a napi ételeteket, például egy Norbi Update boltban!

Mit kell tenned azért, hogy részt vehess a nyereményjátékban!?

1. Tölts fel egy fotót Instagramra egy Norbi Update termékkel.
2. Írd mellé, az Űrhajós diéta alapján mennyi pontot ér a termék.
3. Ne felejtsd el mellé írni a #updatechallenge és a #barholbarmikor hashtageket!

 

Honnan tudod, mi hány pontot ér?

Minden Update boltban fel van tüntetve a termékek mellett, melyik hány pontot ér az Űrhajós diéta alapján, és a Norbi Update üzletekben kérhetsz egy kis füzetet, amiben az összes fontos információ le van írva a diétával és a pontozással kapcsolatban. Üzletlista ITT!

A NASA kifejlesztett egy űrhajós diétát a 80′-as években! A Középsuli 102. részében Schobert Norbert erről a diétáról mesélt Bendének és Rozinak, aminek a hatásosságát ő maga is letesztelte, hiszen ezzel fogyott le. Ezt átalakítva most elérhetővé tette mindenkinek. Vásároljatok bármilyen terméket és kaptok hozzá egy pontfüzetet az Update boltokban.

Hogy lehet a Tiéd a nyertes kép?

Légy Te a legkreatívabb és mutasd be, hogy az Update termékeket tényleg bárhol és bármikor lehet fogyasztani!

A játék menete

Minden olyan kép részt vesz a játékban, melyen szerepel egy Norbi Update termék, és mellette a két meghatározott hashtag, illetve az, hogy hány pontot ér a termék.

A képeket április 28. és június 1. között várjuk! Eredményhirdetés június 8-án lesz egy KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ keretein belül!

Az a kép nyeri a fődíjat, amelyiken a legtöbb lájk van.

További nyerteseket is sorsolunk, sőt különdíjasaink is lesznek, tehát senki ne csüggedjen, ha nem az ő képén van a legtöbb lájk!

Gifek: giphy