Ezt nézed:  / Hírek / Színes / 10 elképesztő történet a celebvilág nagyjairól

10 elképesztő történet a celebvilág nagyjairól

A hírességek pont olyan emberek, mint mi. Ez valóban így van? Gondolom, nem túl nagy meglepetés, ha azt mondom, rengeteg híresség mögött állnak meglepő élettörténetek. Különleges helyeken nőttek fel, menő élményeik vannak, vagy esetleg már szüleik is ismert emberek. Viszont most tíz olyan történetet olvashattok, amik garantáltan felülmúlják az összes többit.  

 

1. Leighton Meester – Börtönben született

A Pletykafészekben Blair Waldorfot alakító színésznő életénének kezdetéről kijelenhetjük, hogy sorozatbeli karakterének tökéletes ellentéte volt. Leighton ugyanis a börtönben indította karrierjét, pontosabban ott született, ugyanis terhes édesanyja épp a börtönbüntetését töltötte marhiuána kereskedelem miatt. Ez alatt az idő alatt édesapja is a rácsok mögött volt, szintén drogokkal kapcsolatos bűntények miatt. A színésznőt ezután nagyszülei nevelték, egészen tizenegy éves koráig, amikor ugyanis édesanyjával New Yorkba költözött. Ez a változás hozta meg később számára a sikert, itt indult model karrierje és TV-s szereplései, amelyeknek a legismertebb szerepét is köszönheti.  A börtöntől egészen a new yorki luxus lakosztályokig, ez a lány igazi példakép lehet.

 

2. Woody Harrelson – Egy bérgyilkos fia 

Mindegy, hogy az Éhezők Viadala Haymitcheként vagy a Cheers Woody-jaként ismerted őt meg, Woody Harrelson magánélete pontosan olyan, mintha egy jó krimi forgatókönyve lenne. Apja, Charles Harrelson, bérgyilkosként épített karriert magának. A legismertebb ügye John Wood bíró meggyilkolása volt, amely életfogytiglani börtönbüntetés vont maga után. Ez volt a huszadik század első olyan ítélete, amely egy bíró meggyilkolása kapcsán született. A fiatal Woodynak nem lehetett könnyű amikor választ kellett adni arra a kérdésre, hogy mi a szülei szakmája.

3. Rebel Wilson – Malária Túlélő

Mielőtt színészi pályára adta volna a fejét, Rebel Wilson arról álmodozott, hogy a jog vagy politika területén ér majd el sikereket. Így vált Dél – Afrika ifjúsági nagykövetévé is. A színésznő szolgálata alatt kapta el a maláriát. Az életét megmentő gyógyszerek hatására Rebel azt kezdte hallucinálni, hogy megnyerte az Oscar díjat. Ez a kis orvosilag előidézett hallucináció inspirálta őt arra, hogy színészi karrierbe kezdjen. Mindezért hálásak lehetünk, ugyanis hol lennénk mi Hájas Amy nélkül?

4. JK Rowling– A szociális segélyből élő egyedülálló anya 

Tippelj, mennyiért adták el az első Harry Potter regényt… megvan? Tíz millió forint? Több? Kevesebb? Ha 4000 dollárra, azaz picivel több, mint 1 millió forintra tippeltél, akkor eltaláltad. A mára már milliárdos írónőnek csak tucatnyi visszautasítás után sikerült eladnia regényét, eközben pedig szociális segélyből próbált élni és nevelni lányát, egyedülálló anyaként. Rowling mára már nevet az egészen, ugyanis a Harry Potter alkotójának nettó értéke meghaladja a királynőét is. Kell ennél több bizonyíték arról, hogy csodák igenis léteznek?

5. Patrick Dempsey – Zsonglőr bajnok 

A jól ismert Grace Klinika szereplő színészi karrierje elég szokatlanul kezdődött. Bizony, McCsábító zsonglőrként kezdte. Hogy pontosabbak legyünk, egy országos zsonglőrversenyen második helyezést ért el. Színpadi megjelenéséval magára vonta egy tehetségkutató figyelmét, aki segített neki megszerezni az első filmszerepeit.Dempesey igazi ezermester, ugyanis Forma 1 versenyzőként is kipróbálta már magát.Színészkedés, zsonglőrködés, autóversenyzés, létezik egyáltalán valami, amihez ez az ember nem ért?

6. Tom Cruise – Majdnem Pap

Hollywood kiemelkedő szcientológusa hatalmas hitbéli változásokon esett keresztül.Tom Cruise ugyanis fiatal korában nem vágyott másra, csak hogy Katolikus pap váljon belőle.A Cincinnati-i Ferences Papneveldébe tizennégy éves korában került be, itt járt iskolába és lett a katolikus hit elkötelezett követője.Elhivatottsága akkor tört meg, amikor egy osztálytársával alkoholt loptak a nevelde papjaitól. Kijelenthetjük, Tom kicsit korán kezdte a kockázatos üzleteit.

7. Katy Perry – Keresztény énekesnő

A hírhedt “I Kissed a Girl” című száma előtt Katy Perry tehetségét keresztény énekeken keresztül próbálta kamatoztatni. A szupersztár nagyon szigorú és konzervatív családban nőtt fel. A szülei csak a Biblia olvasását és vallásos énekek hallgatását engedélyezték neki, az “ördög” szót nem ejthette ki a száján. Katy 17 évesen kitört a szülői szigorból és Los Angelesbe költözött, 2007- ig sokat szenvedett, ekkor a Capitol Records szerződést kötött vele és megjelent első albuma. Jöhettek is a táncoló cápák!

8. Rihanna – A kadét

Igenis, őrmester! A barbadosi tinédzsernek, aki mára az egyik legismertebb énekesnő lett, bizony ismerős ez a felkáltás. Rihanna tizenévesen kadétként szolgált egy al-tiszti program keretein belül. Érdekesség, hogy kiképző tisztje az énekes/dalszerző Shontelle volt. Fekvőtámaszoktól a popszakmáig!

9. Drew Barrymore – Kiskorú drogfüggő

Amerika mókás romantikus komédia királynőjére nem mindig akaszthattuk volna rá a jókislány jelzőt. Sokan emlékeznek arra, milyen elbűvölő volt a hat éves Drew az E.T.-ben, de élettörténete épp ekkor, első szerepe után, kezdett bonyolultá és szívszorítóvá válni. Drew már ilyen fiatalon éjszakai klubokban jelent meg édesanyjával, kilencévesen inni kezdett, tízévesen már a cigaretta és a marihuána is élete részévé vált, tizenkétévesen a kokain is természetes kiegészítője volt mindennapjainak.  Tizenháromévesen rehabra került, végül pedig 1995- ben kezdett el újra virágozni a színésznő. Ez az életút nagyon inspiráló!

10. Justin Timberlake és Ryan Gosling – Testvérek?

Jóképűek. Nagyszerű előadók. Testvérek? Bizony! A kilencvenes években, amikor a duó a Mickey Egér Klubjában szerepelt, Justin Timberlake édesanyja lett hat hónapra Ryan Gosling törvényes gondviselője. Ryan édesanyjának muszáj volt visszatérnie Kanadába, amíg gyermeke Orlandoban maradt a show miatt. A két srác nagyon sokat lógott együtt és a tökéletes testvérpár megtestesítői lettek.

 

 

Forrás: http://thelala.com/10-mind-blowing-back-stories-favorite-celebrities/

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share