10 év van a két most érettségizett focista között

Rovat

Megosztás

A két kisvárdai játékos, Gosztonyi András és Szőr Levente egyaránt abban bízik, hogy jól vizsgáztak. Egyikük 29 éves, a másikuk 19. 

A húszas évei végén érettségiző Gosztonyi András tíz évvel ezelőtt a futballpályafutására koncentrált, az olasz élvonalbeli Bari játékosa volt. De aztán idővel mindenképpen le akarta tenni az érettségit, ezért beiratkozott Anarcson az esti gimnáziumba – írja a FrissMédia. Nem akarta, hogy két kisfiának később kínos legyen, hogy az apukájuknak nincs érettségije. Az aktív sportolói pályafutása után pedig edzősködni szeretne majd, ehhez is kell az érettségi. “A matektól tartottam a leginkább és az angol ment a legjobban” – mondja.

Szőr Levente nappali tagozaton járt a kisvárdai Bessenyei György Gimnáziumba. Ő a magyartól tartott leginkább.  Kezdetben nagyobb volt benne a vizsgadrukk, mint bármelyik meccs előtt, de napról napra jobban belerázódott a dologba, az angol pedig kifejezetten jól sikerült neki. “A híreket hallva, kezdetben azt gondoltam, hogy nem tartják meg az érettségit, aztán mikor kiderült, hogy mégis, nagy hajrát nyitottam. Közben a futballt sem hanyagoltam…” Ő  még nincs túl teljesen az érettségin: június elején testnevelésből tesz emelt szintű vizsgát, a Nyíregyházi Egyetem testnevelés-természetismeret-környezettan szakán szeretne tovább tanulni.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta