Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / 10 film, amit NE nézz meg, ha depis vagy

10 film, amit NE nézz meg, ha depis vagy

Az alábbi listában olyan filmek szerepelnek, melyeknek kerülése erősen ajánlott, abban az esetben, ha szomorú, kiábrándult, depis hangulatban vagy!

Mindez nem jelenti azt, hogy a felsorolt alkotások rosszak lennének, sőt pár közülük személyes kedvenc, de tényleg csak akkor nézd végig bármelyiket is, ha a hangulatod épp rendben van.

1. Beszélnünk kell Kevinről

Mi történik, ha anya és fia még egymás jelenlétét is nehezen viselik? Mi van, ha az anya úgy érzi, fia gyűlöli őt? Mi van, ha a gyerek a család ellenségévé válik?

 

2. P.S.: I love you 

Minden nap egy levél a nagy szerelemtől…fájdalmas, szívbe markoló.

 

3. Fehér Isten

Ki a barát és ki az ellenség? Hol van az a határ, ameddig elmegyünk egy barátért, ha egyáltalán létezik ez a határ? Lili és Hágen története a cannes-i filmfesztivál un certain regard szekciójának fődíját is megnyerte.

 

4. Egy nap 

Egy élethosszig tartó kapcsolat július 15-i eseményeit ismerheted meg  minden vitával, mosollyal, könnyel és elszalasztott lehetőségekkel.

 

5. Csillagainkban a hiba

Fájdalmas film arról a felismerésről, hogy ha a szerelem örökké is tart, mi, emberek, nem.

 

6. Ha maradnék

Hiába tökéletes az élet minden területe, az egész egy pillanat alatt romba dőlhet egy váratlan tragédia által. Élet és halál között lebegve Miának igazán fontos döntést kell meghoznia…

 

7. Fogadom

A tökéletes élet vizét itt is egy tragédia kavarja fel, Leonak pedig újra el kell csábítania feleségét, akinek amnéziája van. A feladat azonban nem egyszerű, hisz nem ő az egyetlen versenyző a nő szívéért.

 

8. A bakancslista

Bár sok vicces rész is van a filmben, mégis az elmúlásról, a halál közeledéséről szól az alkotás, így a sírás is garantált.

 

9. Véres gyémánt

Solomont elszakítják családjától, és gyémántmezőkön kell kényszermunkát végeznie. Egy nap úgy fest, rákacsint a szerencse, hisz olyan drágakövet talál, ami által talán megmentheti családját. Mindez azonban életveszélyes vállalkozás.

 

10. A passió

A film Jézus életének utolsó tizenkét óráját jeleníti meg. Nagyon megrázó alkotás.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share