Ezt nézed:  / Divat/Életmód / 10 halloweeni jelmez, amit ha meglátsz, csak annyit kérdezel: MIÉRT?

10 halloweeni jelmez, amit ha meglátsz, csak annyit kérdezel: MIÉRT?

Több cikkben is boncolgattuk már a tökéletes halloweeni jelmez titkát, ám most jöjjenek azok, amikkel nem feltétlenül szerepelnénk szívesen egy fotón. Vagy ha igen, akkor csak a poén kedvéért. 

Mentségükre szóljon, hogy még ha kínunkban az arcunkhoz kapunk tőlük, a legtöbben jókora adag kreativitás van. Csak éppen abból a fajtából, amiről mindenki úgy gondolja, hogy nem, ilyen aztán soha senkinek nem juthatna eszébe.

Mert például te beöltöznél a barátoddal/barátnőddel szülőszobának? Szép dolog egy gyermek születése, az viszont már nem, ha egész este egy szakállas fejet kell nézned, ahogy két láb közül kandikál ki. Ráadásul ők például hogyan buliznak ebben a jelmezben?
forrás: meltystyle.fr

Vagy például öltözhetsz mazsolának is. Bár valószínűleg nem sokan fognak odamenni hozzád az este folyamán, hogy ejj, te biztosan egy mazsola vagy, nem egy ember méretű ürülék!

forrás: totstotravel.co.uk/

Ha valami igazán betegre vágysz, beöltözhetsz Az emberi százlábú elmebeteg doktorának. Ha még betegebbre vennéd a figurát, szerezz magad mellé egy barátot, akit beöltöztethetsz emberi százlábúnak. Ha még ennél is tovább mennél, három barátodnak szólj, hogy igazi legyen a százlábú. Jó bulit!

forrás: smosh.com

Ha ráhoznád a frászt a baktériumfóbiásokra, akkor ezt neked találták ki: ebola-védőruha! Természetesen elérhető szexi változatban is, hiszen csábítani a járvány közepén is tudni kell!

forrás: http://en.rocketnews24.com/

Más betegségéből persze nem szép dolog viccet űzni, de valakinek éppen ez lesz az év egyik legjobb csajozós lehetősége! Öltözz inhalátornak és ments életeket!
forrás: 2dayfm.com.au

Ez legalább ötletes (gyengébb angolosok kedvéért: a gingerbread mézeskalácsot jelent), viszont nem túl kényelmes és kifizetődő dolog egy egész estét kenyérrel a nyakadban végigbuliznod. Bár ha megéhezel, legalább nem kell pizzára vagy giroszra költeni.

forrás: youtube.com

Jöjjön egy újabb embert próbáló, minden kommentár nélkül:

Szintén nem szép dolog olyan betegséggel kapcsolatos jelmezt ölteni, amely rengeteg ember halálát okozza, de egyrészt felfogható figyelemfelhívásnak a mellrák veszélyeire, másrészt srácok, azért ismerjétek el, hogy ez egy óriási ötlet!

forrás: 2dayfm.com.au

Végülis, Spongyabob is lehetsz, bár ennyi erővel otthon elbújhatsz egy kartondobozba, és azt képzelheted, hogy ott vagy.

forrás: bianoti.com

Végezetül pedig egy remek ötlet, ha sikerült sajnos már így októberre visszaszedni a téli úszógumikat, de te inkább előnyödre fordítanád a dolgokat:

forrás: buzzfeed.com

Nézd meg a Középsuli legújabb, halloweeni részét!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share