Ezt nézed:  / Környezetvédelem / 10 kínos szitu, amit minden macskás ismer

10 kínos szitu, amit minden macskás ismer

A cicák pihe-puha, nagyszemű, dorombolós, simogatnivaló kis szőrmókok, akiket csak szeretni lehet…vagy mégsem? Az alábbi szituációk valószínűleg mindenkinek ismerősek lehetnek, akik éltek már egy fedél alatt macskával.

1. Amikor elhatározod, hogy másokkal is megosztod mennyire gyönyörű, aranyos és imádnivaló a cicád és mindezt egy vadiúj, likegyanús Instafotón szeretnéd prezentálni. Nos a fenti jelzőket egyedül a macskád nem tudja magáról és kategorikusan meghiúsítja minden fotózós próbálkozásodat. Bemozdul, elfordul, leugrik vagy egyszerűen csak halálosan unja az egészet.

Taking a family portrait.

2. Amikor végre rászánod magad a takarításra, de még így sem megy minden egyszerűen, mert a cicád mindezt egy újabb ellenállhatatlan felhívásnak veszi a játékra. Ugyanez ajándék csomagoláskor…vagy amikor beágyaznál…vagy teregetéskor…vagy….a lista végtelen ugye?

Cleaning up around the house.

3. Tegye fel a kezét az, aki hasonlót tapasztalt tavaly karácsonykor! Nem? Még megtörténhet…

Getting a Christmas tree.

4. Amikor valaminek épp a közepén tartasz, például a csomagolásnak, de a cicád úgy gondolja ez csak egy újabb tökéletes helyszín a terpeszkedésre. Az utazás várhat!

Packing a suitcase.

5. Egy macskával aludni? Szinte lehetetlen vállalkozás. Sosem akkorra időzíti a szunyát, amikor te álmos vagy, az éjszaka közepén az arcodra mászik vagy hajnalok hajnalán követeli a simogatás adagját. De a remény hal meg utoljára…

Sleeping in.

6. Amikor egyszer csak a semmiből tűnik elő, lehetőleg úgy, hogy a lábaid köré fonja magát és mindenképpen hasra ess benne. Ilyenkor szinte mindig van a kezedben egy tál kaja, egy folyadékkal teli pohár, egy adag frissen mosott ruha…vagy bármi, amit elejthetsz.

Walking across the kitchen.

7. Amikor házi feladatot írnál…mondom írnál…

Finishing some homework.

8. Amikor mindenbe belemászik, aztán ennivalóan pislog ki a zacskóból, táskából, dobozból, fiókból…persze mindig abból, amire éppen szükséged van.

Enjoying some peace and quiet in the vicinity of a plastic bag.

9. Amikor éppen akkor telepedik az öledbe, amikor te elindulnál elintézni valamit…vagy csak nem akarja elhagyni azt…soha.

Getting off the couch.

10. Amikor királynői/királyi méltósággal átgyalogol a laptopodon, miközben te természetesen egy határidős dogát írsz vagy éppen izgalmas csetelésbe bonyolódsz valakivel: vbjgez4zgéohfklndfkld. Hmm… na ebből magyarázd ki magad!

Using a laptop.

Macskával élni...
Tudod, hogy a macskának milyen szerepe volt az egyiptomi mitológiában?

Forrás: buzzfeed, youtube

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share