Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / 10 legjobb dolog egy párkapcsolatban

10 legjobb dolog egy párkapcsolatban

Gondolkodtál már azon, miért jó, ha megosztod az életed valakivel? Vagy azon, hogy mit szeretünk egymásban? Mit várunk el a másiktól? Íme, 10 dolog, amiért igazán jó egy párkapcsolat. 

1. Ő nem egyszerű társ, hanem lelkitárs – Sosem vagy egyedül az érzéseiddel! Megóv a magánytól. Megoszthatod vele az örömöd, bánatod, mindig együtt fog érezni veled. Sokszor csak ennyi kell ahhoz, hogy megnyugodj. Őszintén elmondhatsz neki mindent, megoszthatsz vele olyan titkokat, amiket azelőtt senkinek sem mondtál el, mert teljes mértékben megbízol benne.

Forrás: pinterest

Forrás: pinterest

 

2. A legjobb barátod – Mert együtt szórakozhattok, nevetgélhettek, ugrathatjátok egymást csipkelődős poénokkal, és flörtölhettek is! Ki ne szeretne ugratással álcázott vonzódást, humorba burkolt bókokat kapni? Úgy tudsz vele nevetni, ahogy a barátaiddal soha nem tudtál. Érdekli minden hobbid és ha tud, csatlakozik hozzád, hogy együtt áldozzatok ennek a tevékenységnek. Így jobban megismeritek egymást, és még közelebb kerültök egymáshoz.

Forrás: the--perfect--couple.tumblr.com

Forrás: the–perfect–couple.tumblr.com

 

3. Törődik veled – Amikor sütit készít neked, vagy amikor meglep egy virággal. Sokszor az is elég, hogy érdeklődik felőled. Olyankor is keres, amikor mások nem, olyat is kérdez, amit mások nem kérdeztek korábban.

Forrás: tumblr

Forrás: tumblr

 

4. Motiváció – Akármennyire őrülten is hangzik az ötlet, bátorítani fog, hogy elérhesd az álmaidat, vágyaidat, céljaidat.

Forrás: hashmagonline.com

Forrás: hashmagonline.com

 

5. Segítőkészség – Ha úgy érzed összeesküdött ellened a világ, ő garantáltan melletted áll, mindig megtalálja a jót, nem hagyja hogy elmerülj a negatív érzésekben. Segít abban, hogy megszűnjenek azok a dolgok, amik szomorúvá tesznek téged.

Forrás: weheartit.com

Forrás: weheartit.com

 

6. Szeretet – Mert amikor megölel, megcsókol, úgy érzel, mint a gyermek, aki először kóstol csokoládét: “Többet akarok!”

Forrás: pinterest

Forrás: pinterest

 

7. Úgy érezheted, jobban ismer téged, mint te magad – Ő az a személy, akivel félszavakból is megértitek egymást, sokszor elég egy smiley-t dobnod válaszként és már sejti, mire gondolsz. Gyakran vágtok egymás szavába, nem csak az izgatottság okozta türelmetlenségtől, hanem azért, mert már a mondat elején tudod, hová akar kilyukadni.

Forrás: laurenswriting.tumblr.com

Forrás: laurenswriting.tumblr.com

 

8. Miatta jobb emberré válsz – Képes vagy olyan dolgokat is megtenni érte, amit nem tennél meg akárkiért, önfeláldozó és önzetlen vagy, aki óvja és ápolja párja tesi és lelki világát.

Forrás: tag-fox.com

Forrás: tag-fox.com

 

9. Meg akartok felelni egymásnak  Személyiségfejlődésen mehetsz át, hogy olyanná válj, amilyen szerinted tökéletes számára. Ez nem minden esetben jó. Ha valaki gyökeresen meg akar változtatni téged, akkor nem ő az igazi! Egy kapcsolatban nincs igény arra, hogy átformáljuk a társunkat kényünk-kedvünk szerint tetőtől talpig, hiszen nem abba az elképzelésbe szerettél bele. Teljes mértékben megnyugodhatsz, ha valaki igazán szeret téged, azért szeret, aki vagy, és egy biztos: belőled csak egy van! Tehát a megfelelésből előbb – utóbb feltétel nélküli elfogadás lesz. Ez pedig, felbecsülhetetlen értékű az önképed szempontjából.

Forrás: polyvore.com

Forrás: polyvore.com

 

10. Hogy úgy érzed, örökké tart. Az állandóság megnyugvást, biztonságot jelent. A jövőképed bizonytalan, nem tudod, mi szeretnél lenni, hová tartasz, de ő mindig benne lesz. Akkor is, ha üzletember/üzletasszony leszel, akkor is, ha postás. Ő az, aki kiemel a szürke hétköznapok rendszeres forgatagából. Amikor mellette vagy, érzed, hogy jelen vagy a pillanatban és olyan emlékekkel gazdagodsz, amit sosem felejtesz el, legyen az egy tekintet, vagy a közösen nézett naplemente. Ő ott volt veled és így az élmény életed végéig emlékezetes marad.

Forrás: rebloggy.com

Forrás: rebloggy.com

 

A legjobb dolog egy párkapcsolatban
Szerinted mi a legjobb dolog egy párkapcsolatban?

 

Borítókép: worldaccordingtomaggie.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share