10 ok, amiért oda vagyunk a ‘Pretty Little Liars’-ért

Rovat

Megosztás

Pretty Little Liars: Három szó, és máris a képernyő elé kerülünk. Hogy miért? Cikkünkben erre kerestük a választ, és összeszedtünk tíz egészen érdekes okot erre. Lássuk hát, miért is foglal le minket annyira ez a sorozat!

1. A szépfiúk miatt

A fő hősszerelmesek, Caleb, Ezra és Toby miatt már megéri nézni a sorozatot. Azért a mellékszálon felbukkanó csábítások sem rosszak, alkalmanként ők is meg tudják melengetni szívünket.

caleb, aria, and pll image

 

2. A divat miatt

A kis hazugok minden részben trendibbnél trendibb szettekben bukkannak fel. Hanna, Emily, Spencer és Aria mind más- más stílust képviselnek, de az biztos, hogy mind a négyük már az első évadtól elvarázsolta a divatőrülteket.

fashion, spoby, and gif image

 

3. A mamák miatt

Anyatigrisként védik a csetlő-botló lányokat, és nem egyszer csaltak már könnyeket a szemünkbe. Persze sokszor a nevetéstől, például amikor pár pohár bor után bezárták magukat a pincébe!

quote, pretty little liars, and pll image

 

4. A barátság miatt

Bármi is történjen a lányokkal, semmi sem tudja szétszakítani őket. Nemcsak a fiúdrámák, a családi gondok, de még a nyomukban loholó pszichopata is csak közelebb hozta őket.

gif, girl, and pretty little liars image

 

5. A szerelmi szálak miatt

Ennél kuszább szerelmi szálakkal nem gyakran találkozni még a tévé képernyőjén sem. A lányok tulajdonképpen egy napot sem voltak szinglik, főleg úgy, hogy ne lett volna egy új csábítás a láthatáron.

I Love You, gif, and love image

 

6. Rosewood legbutább zsarui miatt

Imádni való, ahogyan négy gimnazista lány hamarabb old meg egy bűnügyi rejtélyt, mint a helyi rendőrség. Mindig két lépéssel a lányok mögött járnak, és nekik még a tökéletes frizura vagy smink miatt se kell aggódniuk. Igen Toby, rád nézünk! Reméljük a legújabb évadban már ügyes felügyelő leszel…

gif, toby, and pretty little liars image

 

7. Spencer agya miatt

Számtalanszor mentette már meg a lányok életét, és neki köszönhetően kerültek közelebb az igazsághoz, mint a rosewood-i rendőrség bármikor.

 

8. Hanna humora miatt

Hanna hol szánt szándékkal, hol tudta nélkül nevetteti a kis hazugokat és a nézőket is.

pretty little liars, shut up, and ashley benson image

 

9. Aria szerelmi élete miatt

Aria szerelmi élete sosem volt könnyű eset. Amikor a legfelhőtlenebb volt a kapcsolata Ezrával, a románcnak még szigorúan titkosnak kellett lennie. Amikor viszont már elvégezte a gimit, természetesen már akadályok gördültek a nem mindennapi pár elé.

couple, ezra, and gif image

 

10. Emily mosolya miatt

Amikor már nem bírjuk a sok rejtélyt, üldözést, drámát, feszültséget és szerelmi bánatot, Emily villant egy mosolyt. És minden megoldódik.

gif, emily fields, and gifs image

 

A képek forrása a weheartit.com

Borítókép: Netflixlife.com

 

 

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta