Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 12 dolog, amit csak a magas lányok érthetnek

12 dolog, amit csak a magas lányok érthetnek

Te is a magas lányok táborát erősíted? Bár a mai világban egyre nagyobbra nőnek az emberek, még így is akad olyan, aki más látószögből szemléli a világot. Ha mégsem ide tartozol, egy székre állva kipróbálhatod milyen a kilátás, ha egy-két fejjel magasabb vagy a többieknél.
A tornasor elején állva mindent neked kell csinálnod elsőként. Nem számít mennyire félsz, vagy próbáltad-e már ezelőtt, ha nem sikerül, akkor is te leszel az első, akire tuti, hogy mindenki odafigyel gyakorlat közben.

A csoportképeken többnyire a hátsó sorba kerülsz, hogy ne takarj el senkit, vagy ha egymás mellett álltok, rogyasztott térdekkel próbálsz műmosolyt erőltetni az arcodra, és senki nem érzi át, mennyire kellemetlen neked ez a pozíció.

boredbugKép: boredbug

Bulizni mentek a hétvégén? Magassarkúban még a pasidat is fentről nézed, így kénytelen vagy valami más lábbelit találni, ami passzol a ruhádhoz.

Apropó ruha, ami másnak miniruha az neked még a feneked sem takarja el, igaz?

Aza a farmer, amelyik hosszban passzol, pontosan olyan, mint, amit egy 100 kilós ember hordana. Három másik is elfér benne belőled. De választhatod azt is, amelyikből kilóg a bokád.

Örülsz, ha találsz egy olyan pasit magad mellé, aki cipőben is legalább olyan magas, mint te.

Egy koncert közepén még véletlenül sem állhatsz az első sorba, mivel a mögötted állók nem látnak semmit, és ezt valahogy mindenáron tudatni fogják veled.

Legalább egyszer biztos megkérdezték már, milyen fentről a levegő, miért nem vagy még profi kosaras, vagy, hogy lennél-e szíves levenni valamit a felső polcról? Az utóbbi azért nem olyan rossz. 🙂

Ugyanilyen normális kérdés, hogy miért nem próbálkoztál még a modellkedéssel, és amikor ez felmerül, valóban el is gondolkozol a dolgon.

Tömegközlekedni sem olyan könnyű, ha minden egyes ajtónál és kapaszkodónál be kell húznod a fejed, különben egy újabb púppal leszel gazdagabb.

the itinerant attorney wordpressKép: the itinerant attorny

A magasság persze sok esetbe hasznos lehet, például, ha magasan van a befőtt, vagy égőt kell cserélni a lámpában, de a lányoknál azért nem ennyire egyszerű a helyzet, az ő életük valahogy másképp lesz nehezebb, ha langaléták lesznek. Legyen szó a tornasorról, egy buliról, vagy akár egyetlen átlagos napról, mindig kerülhetnek olyan helyzetbe, ahol kellemetlenségekkel találják szemben magukat, bármennyire is szeretnék őket elkerülni. A magasságodat nem te választod, ne szégyelld, inkább próbáld meg a humoros oldalát nézni a dolognak! És vedd le a befőttet, ha senki más nem éri el!

Kiemelt kép: erdekesvilag.hu

Magas lányok
Te milyen magas vagy?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share