Ezt nézed:  / Suli / 15 évesen 5 milliót keresett!

15 évesen 5 milliót keresett!

Desmond Roldantól van szó, egy amerikai srácról, aki egy nagyszerű pénzkereseti módszert talált ki. Egyszerű, de mégis nagyszerű és eddig egy kisebb vagyont szerzett vele össze. Sose találnátok ki, hogy mi az!

Az ötlet a nagybátyjától származik. De miről is van szó? Ugye Amerikában a forgalmas helyeken órákat kell sorba állni, még egy egyszerű hamburgerért is. Persze az amerikaiak nem arról híresek, hogy ennyire szeretnek várakozni, egyszerűen csak így kaphatnak meg valamit, amit szeretnének. Órákon keresztül várakozni a sorban.

Az üzlet tulajdonképpen egyszerű. Desmondnak azért fizetnek a vásárlók, hogy helyettük álljon a sorban. Ugye milyen furcsa? De működik és nem is akárhogyan. Desmond eddig több, mint 5 millió magyar forintnak megfelelő dollárt keresett ezzel. Kivárja a sort, megveszi a vásárlók által kívánt terméket, majd odaadja a tulajdonosnak, ezzel pedig nem is keveset kap kézhez.

Volt olyan eset is, hogy Desmond 200 dollárt, vagyis 53 ezer forintot kapott azért, mert sorban állt valakinek. Két éve folytatja ezt a tevékenységét. Tulajdonképpen azzal keresi a pénzét, hogy egy helyben áll. Ilyenkor legtöbbször házit ír közben, vagy a telefonján játszik, hogy elüsse az időt, esetleg elhívja a barátait is, hogy ne legyen addig se egyedül.

A fiatal srác pénzkereseti módszere elsőre furcsának tűnhet, de ha jobban belegondolunk, akkor nagyon jól fizet. Olykor nálunk is hatalmas sorok alakulnak ki, csak idő kérdése, hogy mikor dönt valaki úgy, hogy ebből profitálni akar.

15 évesen 5 milliót keresett!
Te bevállalnád ezt a munkát?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share