Kedvcsináló, egy kis konyha, Monyo landi sütöde!

Rovat

Megosztás

A Monyo Land küldetésének érzi, hogy jól érezheted magad mindenféle kötöttség nélkül a koncertek ideje alatt a gasztro-kulturális centrumban.

Nem egy rossz elképzelés, hogy jókat eszünk-iszunk, miközben a legjobb fejek húzzák a talp alá valót. S ha már az evés-ivásnál járunk kukkantsunk is be a Konyhába! Ugyanis a 6 tagú Konyha zenekar is fellép a MONYO Landen. Szepesi Mátyás és tettestársai az alternatív klubszcénábnan zúzták végig első éveiket kócos-bulizós dalaikkal (Kiskifli, Vegyétek el a mobilom), majd 2018-19 táján írtak két akkora rádióslágert (Százszor visszajátszott, Földrevaló), aminek köszönhetően egy jóval szélesebb réteg szívébe húzták bele magukat igen rövid idő alatt.

A május 1-én új lemezzel jelentkező csapat (ötödik albumuk egészen egyszerűen az “5” címet viseli) hatfős, fúvósokkal kiegészített felállásban érkezik hozzánk és tolja eleven, eklektikus, pörgős, de katartikus műsorát. Ugye jöttök és hoztok fogkefét? – így invitálnak a buliba a MONYO Land oldalán. S ha a konyhába nem fértek be, augusztus 6-án fellép a CLOUD-9, 7 – én a Ricsárdgír. A következő héttől a legtutibb formációk várnak minket egy kis buliba, például a MÖRK, LAZARVS, Fatal Error, Kies, Jazzekiel + Felső Tízezer, Hősök és a Kyed.

Ezeken a progikon itt a helyed!

Kedvcsináló, egy kis Konyha, melletted nevetek…

Képek: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta