Rock’n’roll-ra fel, a Monyo Landben a Cloud 9+

Rovat

Megosztás

A Cloud 9+ Magyarország egyik legmodernebb zenekara, akiknél mindig 120%-on pörög az elektronikus rock’n’roll.

A MONYO LAND Budapest legújabb szabadtéri szórakozóhelye, amelyet azzal a nem titkolt szándékkal hoztunk létre, hogy markánsan mást nyújtsunk, mint a meglévő opciók. Szürreális, de barátságos hangulatú hely ez, a MONYO sörfőzdéjének kertjében: hétvégi koncerthely és gasztro-kulturális centrum, ahol jól érezheted magad mindenféle kötöttség nélkül.

A csapat kitűnően ötvözi az e-zenei műfajokat (drum&bass, dubstep, trap) a hiphoppal és a rock dallamosabb változataival – a receptjük bombabiztos, nincs tánctér, ami ne robbanna fel, ha a Cloud 9+ a színpadra lép!

A négytagú zenekar állandó fellépője a hazai fesztiváloknak és a nagy volumenű egyetemi buliknak is, Budapesten pedig már többször is megtöltötték a legnagyobb koncerttermeket. A tavaszi, illetve az őszi/téli klubszezonban meghatározó elemei bármelyik vidéki klub repertoárjának, önálló show-jukkal rendre feltüzelik a hangulatot a leghűvösebb hónapokban is.

FIGYELEM! Az eseményre való belépést 18. életévüket betöltött vendégek számára akkor tudják biztosítani, ha védettségüket igazolják a belépésnél! A védettséget igazoló kártyát és a mobilappot is elfogadják. 18 éven aluli vendégek védettségi igazolvány nélkül látogathatják csak a rendezvényeket, védettségét igazolni tudó meghatalmazott nagykorú kíséretében.

Kapunyitás: 2021. 08.06-18:00

Helyszín: Monyo Land

Forrás:

Képek: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta