Itt Játszik legközelebb a Lóci, dübörög a csapat!

Rovat

Megosztás

Ahol Lóci Játszik, ott mindig hatalmas buli van – aki egyszer elmegy a zenekar koncertjére, egyből rajongóvá válik!

A csokornyakkendőről elhíresült csapat fellépésein olyan egységet alkot a vidám zene és a szellemes, karizmatikus előadás, amire az Emil.RuleZ! óta nem volt példa a hazai koncertszínpadokon. Lépésről lépésre haladtak: Csorba Lóci névadó frontember 2014-ben, a VAN című mozi filmzenéjével megalapozta a közönség és a szakma figyelmét, a kitartó klubozás után a 2017-ben robbantottak, a Nagy-Szín-Pad verseny győzteseiként, hónuk alatt a “Nem táncolsz jobban” című slágerükkel bevették a fesztiválok keményen őrzött színpadait is. Azóta az alterpop szcéna megkerülhetetlen szereplőivé váltak, ők az instant bárhol bedobható bulibomba, nagyon várjuk hogy a MONYO Landet is megszórják ellenállhatatlan dalaikkal!

A MONYO LAND Budapest legújabb szabadtéri szórakozóhelye, amelyet azzal a nem titkolt szándékkal hoztunk létre, hogy markánsan mást nyújtsunk, mint a meglévő opciók. Szürreális, de barátságos hangulatú hely ez, a MONYO sörfőzdéjének kertjében: hétvégi koncerthely és gasztro-kulturális centrum, ahol jól érezheted magad mindenféle kötöttség nélkül.

Tízféle saját kézműves söröket (köztük vadiúj recepteket is) harminckét csapon mérik folyamatosan, a gasztro-léc magasan tartásáról pedig a velük egyívású és hasonlóan maximalista Tuning Burger csapata gondoskodik. Az élő koncertek előtt minden nap főzdelátogatást is biztosítanak: ismerjétek meg ti is azt a varázslatot, aminek bűvkörében töltik életüket, nem fogjátok megbánni, maradandó élmény lesz!

Képek: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta