Oké, hogy sulikezdés, de ez ne tántorítson el!

Rovat

Megosztás

Bár nem látszik rajtuk, a The Carbonfools idén 20 éve keveri az élő hangszeres zenét elektronikával. 7 lemezük anyagával érkeznek Land-re!

Magyarország egyik legismertebb koncertzenekara, akik az évek során keresztül kasul koncertezték már az országot, de több turnén is részt vettek az Egyesült Királyságban, Németországban, Belgiumban, Szlovákiában, Szerbiában és Erdélyben is. Legutóbbi nagylemezük a Carbonsun 2019 végén jelent meg. Egyedi elektrós, rockos hangzásviláguk rendszeresen elvarázsolja a hallgatókat, akik így hamar maguknak érzik a zenekar jelmondatát: In carbon, we trust!

A MONYO LAND Budapest legújabb szabadtéri szórakozóhelye, amelyet azzal a nem titkolt szándékkal hoztunk létre, hogy markánsan mást nyújtsunk, mint a meglévő opciók. Szürreális, de barátságos hangulatú hely ez, a MONYO sörfőzdéjének kertjében: hétvégi koncerthely és gasztro-kulturális centrum, ahol jól érezheted magad mindenféle kötöttség nélkül.

Tízféle saját kézműves sörüket (köztük vadiúj recepteket is) harminckét csapon mérik folyamatosan, a gasztro-léc magasan tartásáról pedig a velük egyívású és hasonlóan maximalista Tuning Burger csapata gondoskodik. Az élő koncertek előtt a szezon közepétől főzdelátogatást is biztosítanak: ismerjétek meg ti is azt a varázslatot, aminek bűvkörében töltjük életünket, nem fogjátok megbánni, maradandó élmény lesz!

Képek: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta