Lotfi Begi régi slágereket remixel egy hajón, ott lesz Bye Alex is!

Rovat

Megosztás

EFOTT után sem hagyja abba a koncertezést, hamarosan a Marfgit-szigeten lép fel a híres DJ! A produkcióban az elmúlt 10 év legsikeresebb magyar slágereit hallhatjuk, Lotfi Begi feldolgozásában, szimfonikus zenekarra hangszerelve.

Ahogyan elárulta nekünk az EFOTTon, A legcikibb élmény nem volt épp a legkellemesebb, tipikus esetek egyike…Begi elaludt egy koncert után, majd reggel, ébredéskor beállt a sorba egy jó kis reggeliért, ám akárki meglátta, mindenki nevetett. Énekesünk először nem igazán tudta hova tenni a dolgot, majd később, amikor visszament a szálláshelyre, és belenézett a tükörbe, igazából rájött, hogy minek az embernek ellenség, ha vannak csodálatos barátai? Konkrétan egy csodás khm…hát hogy is írjam rajz volt látható az arcán, onnastól kezdve leesett neki, itt a buli vége!

Ha valamit ki lehetne emelni, ami a legemlékezetesebb élményt nyújtotta valaha, ha fesztiválról van szó, akkor az a Tomorrowland volt számára, az összes szerzeményére pedig úgy tekint, mintha csak a gyermekei lennének, hiszen onnastól kezdve, hogy kiadja a kezéből a zeneszámokat, remixeket, azok a maguk útját járják és ez így van jól.

A koncerten a DJ és a zenekar mellett neves sztárvendégek lépnek fel:

Rúzsa Magdi
Tóth Gabi
Radics Gigi
ByeAlex
Csipa
Pápai Joci
Gáspár Laci
Tarján Zsófi
Császár Előd
Nika
Kollányi Zsuzsi
Burai
Berkes Olivér
Mc Kemon
DrBRS
Vilkó

A különleges zenei ötvözetet Begi a Heureka Pop Orchestrával együtt állította össze, speciálisan a Margitszigeti Színház részére Begi legjobb szettjeinek összegző bemutatásával.

Képek: Facebook

Forrás: https://margitszigetiszinhaz.hu/

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta