Szakíts, ha bírsz!

Rovat

Megosztás

HRflow legújabb kislemeze megindítja bennünk a gyermekkor emlékeit, az is biztos! A Mérleg az elengedéshez billent, a Kitérő a döntéseinkre utal, és arra, aki szeret, az úgyis visszamegy hozzád, az Örökké pedig a szakítás teljes szimbóluma.

„A volt osztálytársaim házasok, én meg még mindig lázadok!”

HRflow legújabb kislemeze egy szerelmi történetet mesél el, nem tán tapasztalat? Annyi bizonyos, egy szakítás folyamatát dúdolja nekünk 3 zeneszámon keresztül, a kislemez utolsó dala egy negyedik plusz atom remix, amiben Tóth Andi segédkezett a fiatal rappernek. Minden a Mérleggel kezdődik, amikor átgondolod az egész életed, merre tovább. Ezt követi a Kitérő, amikor már döntést hozol saját magadért és a másikért, végül pedig Örökké megmarad az a bizonyos személy az emlékezetedben.

Biztosan a te életedben is volt és még lesz is szakítás, ami tudjuk, hogy sosem egy leányálom, de kinyílik a világ és van lehetőséged arra, higy kicsit önmagadra is gondolj, megéri, nemigaz?

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta